De Vazut

Programul finalei Diviziei PGL, sezonul al II-lea, anunță surprize pentru fani

divizia pgl 2016

În primul weekend al lunii septembrie, cele mai bune patru echipe de CS:GO și LOL din România se vor înfrunta în finala celui mai mare campionat eSports dedicat exclusiv românilor: Divizia PGL, dotat cu premii de 12.000 USD.

Finala Diviziei PGL, sezonul al II-lea, va avea loc pe 3-4 septembrie, în studiourile PGL din București și va fi transmisă online pe twitch.tv/pgl_csgo, twitch.tv/pgl_lol.

Pentru pasionații români de esports, capul de afiș al verii 2016 a fost de departe al doilea sezon al Diviziei PGL. În ultimele două luni, fanii competiției au avut parte de rezultate imprevizibile, victorii zdrobitoare, răsturnări de situație și faze comice (demne de orice antologie de umor care se respectă).

Meciurile din finala Diviziei PGL se vor desfășura după următorul program:

Finala CS:GO – 3 septembrie

Ora 18.00: XPC Gaming vs Nexus

Urmărește live pe twitch.tv/pgl_csgo

Finala League of Legends – 4 septembrie

Ora 18.00: neXtPlease! Gaming vs Nexus Gamers Pub

Urmărește live pe twitch.tv/pgl_lol

Bonus: campionii celui de-al doilea sezon al Diviziei PGL vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Sporturi Electronice (IeSF) 2016, din Jakarta, Indonezia.

Premii

LOL

Locul I $4.000 + participarea la IeSF World Championship 2016, Jakarta

Locul II $2.000

CS:GO

Locul I $4.000 + participarea la IeSF World Championship 2016, Jakarta

Locul II $2.000

Surprize pentru fani

Organizatorii au pregătit un program special pentru weekendul finalei, care va cuprinde retrospective, interviuri, invitați speciali și concursuri. Fanii care vor să urmărească finala într-un cadru ce redă atmosfera fierbinte a competiţiei au la dispoziţie un Live Viewing Party pe 3 septembrie în Discovery Arena (Str. Elena Cuza, nr. 42, București). Toţi cei prezenţi la fața locului vor primi câte un abonament de trei zile la DreamHack Bucharest 2016 (16-18 septembrie, Sala Polivalentă).Lasă un răspuns

Site creat de