Social & Cultura

  Programul lunii martie la Mini Reactor

afis Mini martie

 

Vine, vine primăvara (sau cel puțin așa am auzit!), motiv pentru care am pregătit un program vioi, curajos și aventuros, care să ne trezească din amorțeala iernii și să ne pregătească pentru toată energia, căldura și frumusețea care ne așteaptă.

Începem luna însoțind un cățel neîndemânatic într-o călătorie nemaiauzită, în Fabuloasa aventură a lui Pim, un spectacol despre lupta dintre bine și rău pe tărâmul poveștilor. Urmează, în a doua săptămână, o altă călătorie, de data aceasta a Muzicanților din Bremen – un grup de prieteni isteți și plini de voie bună, călătorie presărată cu pățanii pline de haz. În 19 martie se întoarce cu povești proaspete unul dintre cele mai îndrăgite personaje din familia Mini Reactor: Madame Pové, care ne va spune de data aceasta povestea Caprei cu trei iezi, văzută din perspectiva unui personaj… neașteptat. Încet-încet trece timpul și ne apropiem de sfârșitul lui martie – așa că, pentru a-l înțelege mai bine, l-am invitat pe Moș Timp să ne povestească, în Tic-Tac, cum stă treaba cu Ora, Minutul și Secunda.

Nu lăsați nici voi timpul să treacă fără să le faceți o vizită personajelor Mini Reactor, care abia așteaptă să vă revadă, cu mic cu mare, în fiecare sâmbătă!

Sâmbătă, 5 martie, ora 11.00 și 12.30

FABULOASA AVENTURĂ A LUI PIM

Cu și de: Florin Suciu-Buh, Silviu Ruști

A fost odată ca niciodată, într-un tărâm îndepărtat, o Bibliotecă a lumii poveștilor… Tocmai când scriu aceste rânduri, își dau întâlnire pe ascuns cei mai temuți inamici din povești pentru a pune împreună ceva la cale. Din câte se zvonește, vor să alcătuiască o Gașca Răului și să schimbe firul poveștilor ca de fiecare dată să nu mai învingă niciodată Binele! Paznicul poveștilor caută de zor pe cineva care să îi înfrunte. Dar toți eroii sunt prea ocupați cu propriile basme. Un singur cățel obișnuit, simpatic și dornic de aventuri e destul de curajos încât să li se opună. Însă e prea tânăr și neîndemânatic pentru a putea da piept în piept cu Gașca Nebună, care i-a și pregătit o serie de încercări… Cu mic, cu mare, haideți să-l susținem pe cățelul nostru în „Fabuloasa aventură a lui Pim”.
Spectacol recomandat copiilor 4+

O producție Magic Puppet

Sâmbătă, 12 martie, ora 11.00 și 12.30

MUZICANȚII DIN BREMEN

Cu: Enikő Takács, Lucian Rad, Cristina Secăreanu, Dana Bonțidean

Regia: Dana Bonțidean

Vă propunem o călătorie spre Bremen alături de personaje care cred mai mult în instinct decât în rațiune, dar care cu spontaneitatea, naivitatea și inteligența lor ajung la destinație în doar 40 de minute. Joc, adevăr, muzică și bună dispoziție.

Recomandat copiilor: 3+

O producţie a Companiei AnimaArt

Sâmbătă, 19 martie, ora 11.00 și 12.30

Madame Pové spune

CAPRA CU TREI IEZI

Madame Pove a început curățenia, dar pentru că primește musafiri neașteptați, își transformă debaraua în culise de basm. Datorită imaginației, tot ce atinge ea în prezența copiilor devine magic și prinde viață, creionând astfel personaje de poveste. Capra cu trei iezi este poate cea mai cunoscută poveste românească. V-ați gândit vreodată cum ar suna ea povestită de unul dintre personaje (un papuc cu nas și urechi)? Nu? V-am făcut curioși? Atunci, deși neașteptați, vă așteptăm la noua întâlnire cu mult îndrăgita Madame Pové!

Recomandat copiilor: 3+

O producţie Mini Reactor

Sâmbătă, 26 martie, ora 11.00 și 12.30

TIC-TAC

 Regia: Delia Gavlițchi

Cu: Ramona Atănăsoaie, Florina Filip-Florian, Demeter Ferencz

V-ați întrebat vreodată de ce a apărut timpul și ce face el ? Ei bine, vă așteptăm la spectacolul TIC-TAC unde Moș Timp își face timp să le arate celor mici cum a inventat Ora, Minutul și Secunda pentru a ține pasul cu prezentul mereu schimbător.

Recomandat copiilor: 4+

O producție Mini Reactor

________________________________

Mai multe detalii despre programul Reactor puteți găsi pe pagina noastră de facebook – https://www.facebook.com/mini.reactor.5  sau pe site-ul www.reactor-cluj.com.

Rezervări: http://www.reservr.net/u/reactor

 Lasă un răspuns

Site creat de