Timp liber, Important

Programul pe zile la ediţia aniversară a festivalului DELAHOYA

delahoya 2016
  • Delahoya pune în vânzare biletele pentru o zi și păstrează neschimbat prețul abonamentelor, pentru a sărbători 20 de ani alături de fani
  • Descoperă la ce oră urcă pe scenă artiștii preferați din programul detaliat de la #PrimulFestival

Vești bune pentru fanii muzicii electronice: primul festival de profil din țară, DELAHOYA, a pus în vânzare bilete de o zi și va păstra neschimbat prețul abonamentelor pentru ambele zile. Ediția aniversară cu numărul 20 a Delahoya va avea loc în 10-11 iunie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, având ca headlineri trupa Die Antwoord.

Prețul unui abonament care permite accesul în ambele zile ale evenimentului va rămâne neschimbat la valoarea de 89 de lei. „Am decis să nu majorăm prețurile, așa cum se întâmplă de regulă atunci când festivalul se apropie, tocmai pentru că ne dorim ca fanilor Delahoya să le fie cât mai ușor să sărbătorească alături de noi împlinirea a 20 de ani”, spune Teodor Negrea, managing partner Delahoya.

Pentru cei care nu pot ajunge în ambele zile, s-au pus în vânzare bilete de o zi la prețul de 49 de lei, iar programul detaliat pe ore al evenimentului le va permite acestora să își aleagă artiștii preferați în cunoștință de cauză.

Festivalul începe vineri, 10 iunie, la ora 18, când pe scena principală urcă DJ Wicked, care va fi urmat de Macanache, Golan și Șuie Paparude. Punctul culminant al serii va fi prezența trupei sud-africane Die Antwoord, al căror show începe în noaptea de vineri spre sâmbătă la ora 1:30. Noaptea albă continuă cu legendarul Andy C, cel mai recent artist anunțat în line‑up‑ul festivalului, și se încheie pe ritmuri drum & bass cu Madliquid, care ne va ține în picioare până dimineața la 6!

Pe scena dedicată muzicii house, startul se dă vineri la ora 19, cu Highroller, iar de la ora 21:30 spectacolul este garantat: începe finala pe România a concursului BURN Residency, care va decide DJ-ul care va reprezenta țara noastră în finala la nivel mondial; vom asculta, așadar, cu siguranță, mix-uri create să impresioneze! După miezul nopții, Bog, Simina Grigoriu, Nic Fanciulli, Black Asteroid și Ado vor încearcă să stabilească noi recorduri în materie de durată a petrecerii, care doar oficial se încheie dimineață!

Ziua de sâmbătă începe la Main Stage de la ora 17, cu Dodo, urmat de inedita colaborare dintre Blanilla și o formație de muzică clasică: Solartis Quartet. De la ora 21, urcă pe scenă Silent Strike, urmat de CTC, iar miezul nopții îl vom trăi alături de Shiver. De la ora 1, e timpul pentru unele din cele mai așteptate nume ale acestei ediții, dacă e să judecăm după reacția fanilor la momentul anunțării lor: Modestep, Calyx & Teebee și Dudawles.

Scena house îi prezintă sâmbătă pe Akos, IV-IN, Just D’Light, The Model, Audiofly, James Zabiela și Jay Lumen, care vor încinge spiritele până dimineață, când ne dă întâlnire Horace Dan D, fondatorul Delahoya și omul datorită căruia un festival de muzică electronică ajunge la ediția cu numărul 20.

Pentru cei care au nevoie de câteva momente de liniște, dar nu vor să se oprească din dansat, soluția este Silent Stage: aici, în ambele zile, muzica de la pupitrele a 3 DJ se va auzi doar în căștile participanților, care vor putea să aleagă una din cele 3 frecvențe diferite, în funcție de ritmul și artistul preferat.

Programul complet al festivalului este acum online, pe pagina de Facebook Delahoya. Abonamentele și biletele sunt disponibile online prin rețeaua Biletmaster.

*

Festivalul Delahoya a fost fondat în 1997 și a fost primul eveniment de gen din România, reunind tânăra comunitate a fanilor muzicii electronice și fiind martor la evoluția rapidă a acestui gen muzical timp de două decenii.

Ediția 2016 beneficiază de sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj.

Delahoya sprijină candidatura municipiului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.Lasă un răspuns

Site creat de