Din Oras

Programul spitalelor din Cluj de Paşte

spitale paste cluj 2018

Unitățile sanitare aflate în subordinea Consiliului Județean Cluj precum și cele care își desfășoară activitatea în imobile ce aparțin forului administrativ județean vor asigura permanența pe întreaga durată a Sărbătorilor Pascale, obiectivul fiind acela al menținerii continuității activității și a actului medical.

Astfel, în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii vor funcționa, în intervalul 6 – 9 aprilie, secțiile clinice Pediatrie I, II și III, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri, precum și Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și Unitatea de Primire a Urgențelor.

De asemenea, începând cu ziua de vineri, 6 aprilie și până în dimineața zilei de marți, 10 aprilie, la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” cei care vor consulta pacienții vor fi medicii de gardă, urmând să funcționeze atât linia de gardă pentru secția de pneumologie cât și cea aferentă chirurgiei toracice.

Informaţii spitale Cluj-Napoca

Totodată, pe parcursul următoarelor patru zile, din 6 și până în 9 aprilie, în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase vor activa medicii de gardă și va funcționa atât camera de gardă cât și toate secțiile unității sanitare. La nivelul Spitalului Clinic de Recuperare și la cel de Boli Psihice Cronice Borșa permanența va fi asigurată, în perioada menționată, prin linia de gardă.

Nu în ultimul rând, Centrul de Permanență situat pe Aleea Băița va funcționa 24 de ore din 24, începând de vineri, 06 aprilie și până marți, 10 aprilie, la ora 08:00.Lasă un răspuns

Site creat de