IT, Important

Programul Startup Camp – de la idee la un start-up incubat în primul incubator digital din România: TETAPOLIS

parcul industrial tetarom

Perioada de înscriere a start-upurilor la programul Startup Camp este pe ultima sută de metri. Programul constă în 12 module de învățare, timp de 4 săptămâni de sesiuni de pregătire practică alături de profesioniști cu experiență.

Cele mai bune echipe vor putea să își desfășoare activitatea în Digital Incubator – primul incubator digital din România situat în parcul științific și tehnologic TETAPOLIS, incubator prin care vor avea acces la servicii oferite de specialiști recunoscuți din domenii precum marketing și vânzări, strategii de business, contabilitate, fiscalitate, IP sau juridic.

Programul va fi compus din 12 module de învățare importante, cum ar fi Design Thinking, Business Model Canvas, Trends and Marketing Segmentation, Pitching and Presentation Skills, Leadership and Team Management, Customer Development & Growth Hacking Techniques, module care vor oferi participanților la final o ideea solidă despre modelul lor de business și vor pune la încercare ideile lor de start-up.

Pe durata celor 4 săptămâni, participanții se vor întâlni cu trainerii și mentorii Startup Camp 3 zile pe săptămână pentru sesiuni de învățare, ateliere practice și lucru în echipă. Programul este deschis start-upurilor, spin-offurilor și echipelor care au o idee de produs sau serviciu inovativ în domeniile digital, pe platforme web sau mobile, tehnologic, smart city, inteligență artificială sau în domeniul eficienței energetice.

Trainerii și mentorii care vor contribui consistent la dezvoltarea start-upurilor în timpul celor 4 săptămâni: Erik Barna, CEO & Founder Life is Hard – Work Soft, Voicu Oprean, OWNER și CEO AROBS Transilvania Software, Cristian Dascălu, Antreprenor și Business Developer Startup Transilvania, Mihai Coca, Senior Business Development Manager TETAPOLIS Science Park, Phillip Choban, Managing Director Telios Romania, Director CARES Education Initiative și Ambasador al României pentru Purple Angel, Oana Tue, Trainer și business coach, Cristina Viehmann,Consultant i-intelligence, Alex Roja, PhD în Management, Laviniu Chiș, Fondator, strategic thinker și consultant de business pentru IMM-uri, Florin Pop, Owner Primainvest Capital Management, Hedi Hoka, PhD în psihologie, Adrian Pica, Product Manager Telenav, Fondator și editor 150sec.com, Sorina Mone, Marketing Manager Fortech și alții.

Participarea la Startup Camp

Echipele doritoare se pot înregistra pentru a participa la Startup Camp folosind formularul disponibil aici: http://on.startuptransilvania.ro/beta/startup-transilvania-registration-form/

Participarea la Startup Camp presupune achitarea unei sume de 100 de Euro din partea fiecărei echipe, taxă de participare care va fi plătită doar de către echipele care vor fi acceptate în urma unei selecții în cadrul programului.Lasă un răspuns

Site creat de