Din Zona

Proiectul „Arta nu are limite” – inclus in Semimaratonul Sibiu 2016

sibiu arta nu are limite

Viața ne suprinde cu povești surprinzătoare despre oameni care ne inspiră prin curajul lor. Astăzi vrem să vă dezvăluim povestea unor eroi și lecția de voință ale  unor oameni cu abilități uimitoare. Asociația  Diakoniewerk International a fost înființată la Sibiu în 2007 și  este concepută ca un for în vederea creării unui sistem particular de ocrotire şi reabilitare a persoanelor cu dizabilităţi.

Organizația are trei centre unde activează: Sibiu, Dumbrăveni si Sebeș. Beneficiarii proiectelor iniațiate de asociație sunt eroi pentru fiecare persoană care le descoperă povestea de viață și lucrurile frumoase concepute de ei. Cu ajutorul unei echipe minunate, acești oameni frumoși își dezvoltă imaginația, spiritul creativ, dar și abilitățile practice pentru activitățile cotidiene. Obiectele handmade, prin frumusețea lor, surprind emoția și atenția pentru detalii cu care au fost create.

Arta are atât de multe forme de exprimare, iar munca depusă de echipa din spatele acestei asociații se numește artă. Prin fiecare activitate inițiată, se prețuiesc libertatea și caracterul frumos al unor oameni, care oferă iubire necondiționat, în ciuda oricărui obstacol.

Anul acesta, acești artiști  vor fi protagoniștii unei seri de teatru și dans, într-un proiect numit ,,Arta nu are limite”, care este inclus în Semimaratonul Sibiu 2016. Astfel scena va fi animată de ,, un spectacol plin de emoție, presărat cu multe ore de repetiții, în care se reflectă  ambiția persoanelor implicate de a-și valorifica potențialul și dorința de a demonsta că imposibilul devine posibil”, precum au dezvăluit organizatorii proiectului.

Pentru a susține proiectul, vă puteți înscrie ca alergători accesând pagina http://maratonsibiu.ro/inscriere-alergator/ sau susținători ai alergătorilor înscriși pentru proiect aici: http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/.Lasă un răspuns

Site creat de