Din Oras, Important

Proiectul bazinului de înot din cartierul Borhanci a fost scos la licitație

Proiectul bazinului de înot din cartierul Borhanci a fost scos la licitație

Proiectul bazinului de înot din Borhanci a fost scos la licitație.

Aceasta ar urma să fie o investiție de 23 milioane euro într-una dintre cele mai moderne infrastructuri de natație din România.

Noul bazin de înot face parte dintr-un proiect mai mare al Primăriei Cluj-Napoca pentru realizarea unui HUB educațional – care include creșă, grădiniță, școală gimnazială, liceu, o zonă de pădure-parc, bază sportivă și străzile aferente.

Proiectul din cartierul Borhanci prevede construirea unei clădiri pe 3 niveluri cu un bazin de înot acoperit, capacitate de 1000 de spectatori și zone dedicate competițiilor sportive de natație.

Astfel, sunt cuprinse: bazin olimpic de înot, bazin olimpic de sărituri, zonă de gradene pentru spectatori, zone de agrement, bazin de inițiere, saune, jacuzzi, vestiare și zonă administrativă.

Documentația de atribuire a fost transmisă în SEAP și este „în așteptare selecție”. Termenul de realizare este de 18 luni pentru licitație.

De asemenea, cu această ocazie vor fi realizate lucrările tehnico-edilitare pentru întregul HUB educațional, în valoare de 6,7 mil. euro.Lasă un răspuns

Site creat de