Din Oras

Protest în această seară în Cluj-Napoca: „Un pas mic pentru Dragnea, un salt uriaș pentru România!”

Protest în această seară în Cluj-Napoca

Peste 2000 de oameni au anunţat că vor participa, în această seară, la un nou protest în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Astfel, de la ora 18 clujenii nemulţumiţi de ultimele măsuri luate de Guvernul PSD vor ieşi din nou în stradă în cadrul protestului „Un pas mic pentru Dragnea, un salt uriaș pentru România!„.

Liviu Dragnea se află LA UN PAS de a pierde puterea și de a-și pierde libertatea. Odată cu el toată caracatița de politicieni care a parazitat România în ultimii zeci de ani.

Noi, cei ce nu ne dorim să fim o nație de hoți suntem la un pas de a ne lua țara înapoi. Sau de a o pierde, de a deraia de la direcția europeană!

Ne aflăm într-un MOMENT CRUCIAL pentru direcția în care va merge România în următorii ani.

Din acest motiv este vital să acționăm ACUM! În săptămânile care urmează se va decide totul. Dragnea a declarat, cu subiect și predicat, RĂZBOI instituțiilor europene care îl acuză că a furat 21 de milioane de euro, DNA-ului și celoralete instituții din justiție care îi cercetează faptele. “VA FI RĂZBOI”, cu toți cei ce își doresc o clasă politică purificată de corupție, război cu cei ce îl contestă, dar și cu cei ce i-au ales. Cu noi toți!

Ne întâlnim duminică la ora 18.00 pm, ora României, în piețele publice din localitățile noastre, fie din țară, fie din diasporă. Spunem NU asaltului asupra justiției! Apărăm independența justiției și ne opunem proiectelor de modificare a legilor justiției discutate în acest moment în Parlament.” se arată pe evenimentul anunţat pe Facebook.Lasă un răspuns

Site creat de