Din Oras

Protest Anonymous #Million Mask March – astazi la Cluj-Napoca

anonymous cluj

Aproape 1000 de clujeni au anuntat ca vor lua parte, astazi, la protestul „Anonymous #Million Mask March – Cluj Romania 2016„. Manifestarea va incepe la ora 18:45 in Piata Unirii din Cluj-Npaoca.

Gruparile Anonymous din intreaga lume vor iesi in strada intr-un mars pasnic care se adreseaza direct clasei politice corupte. „Noi suntem Anonymous! Nu uitam! Nu iertam! Cluj-Napoca, Romania!” se arata pe pagina evenimentului creat pe facebook.

Evenimentul are loc la nivel mondial. Facțiunea de la Cluj are prin urmare același scop ca și restul lumii, și anume să atragă atenția publicului asupra problemelor din lume în general și a lucrurilor care merg prost la noi în tara.

Nu este atât evenimentul meu, ci al tuturor celor care doresc egalitate, libertate și justiție oarbă pentru toată lumea.

Personal mă opun încălcării drepturilor fundamentale ale omului; sunt împotriva cenzurii și a încălcării dreptului la o viata privată prin ascultări «legale» ale telefoanelor, mailurilor, etc.

Oricum fiecare are dreptul la opinie, iar opinia mea ar trebui să valoreze la fel de mult ca opinia ta, a președintelui sau a ultimului cerșetor” a declarat pentru cluju.ro Velichi Ioan-Francisco, unul dintre organizatorii manifestarii.

 

anonymous-cluj-2016Lasă un răspuns

Site creat de