Important, Politic

Protest în această seară la Cluj: „Fără ordonanțe! Jos mâinile de pe justiție & de pe banii noștri!”

protest cluj

Se anunţă protest împotriva Guvernului PSD-ALDE, în această seară, la Cluj-Napoca.

Peste 4000 de clujeni au răspuns pozitiv, pe Facebook, la evenimentul „Fără ordonanțe! Jos mâinile de pe justiție & de pe banii noștri!„. Protestul este organizat de asociaţiile şi organizaţiile Delic, Umbrela Anticorupţie Cluj şi Corupţia ucide.

Protestatarii clujeni sunt aşteptaţi la ora 18 la Monumentul Memorandiştilor de pe Bulevardul Eroilor.

În acest moment, coaliția de guvernare PSD-ALDE susținută de UDMR și minorități trebuie să plece acasă! Solicităm guvernului demisia și declanșarea alegerilor anticipate în cel mai scurt timp!

Noi, cetățenii Clujului, alături de cei din toată țara, vom fi curând în stradă pentru a ne asigura că ambele revendicări sunt îndeplinite. Este greu să mai găsim cuvinte care să descrie la adevăratele proporții dezastrul produs de coaliție prin abuzurile zilnice în toate palierele vieții noastre. Ştim doar că ajunge!

Nu vom tolera cu nici un preț adoptarea OUG-ului pentru grațiere și amnistie și în nici un caz adoptarea în 25 decembrie a OUG-ului anunțat de Teodorovici. Acești oameni vor duce prin aceste măsuri economia României la nivelul unei țări din Africa în următoarele zile. Vrem retragerea lor imediată!

Pentru guvern: Să nu îndrăzniți!

Pentru clujeni: E timpul să demonstrăm că suntem cetățeni ai României și avem conștiința socială să ne ridicăm din nou când nedreptatea devine lege!

Ne vedem în stradă sâmbătă și în toate momentele cheie care vor urma!” se arată pe pagina de Facebook unde a fost anunţat protestul.

foto: Lucian Nuta2 Comments

  1. Ordonanta lui Teodorovici este foarte benefica ptr dzvoltarea Romaniei si cresterea nivelului de trai a populatiei. Nu este posibil ca multinationalele care au cigre de afaceri de milioane/miliarde sa vina cu o rata a profitului in jur de 1% sau chiar pierderi. Chiar ne iau de prosti? Adica fac cheltuieli foarte mari ca sa castige mai nimic sau sa obtina pierderi?

Lasă un răspuns

Site creat de