Important, Social & Cultura

Provocare lansată de Electric Castle: Mulgi o vacă și mergi gratis pe viață la festival

Provocare lansată de Electric Castle pentru fani

Provocare lansată de Electric Castle pentru fani

Organizatorii au anunțat că oferă abonamente pe viață celor care mulg o vacă în Bonțida, se filmează în timpul acestui proces și postează video-ul pe Instagram.

Într-un mesaj oficial, organizatorii au descris detaliile acestei provocări inedite: „Următoarea provocare Bonțida Fever: mulge o vacă și strigă Bonțida Fever în timp ce o faci. Înregistrează-te și pune video-ul pe story. Adaugă stickerul Bonțida Fever și tag Electric Castle.

Ce vacă? Ei bine, găsește una. Bate la ușile caselor din Bonțida.

Primii 3 oameni care postează story-ul vor primi un abonament pe viață. Toate celelalte videoclipuri ar putea câștiga unul dintre cele 10 abonamente EC. Termen limită: duminică, 30 iunie”.

Participanții trebuie să urmeze câțiva pași simpli pentru a intra în concurs:

  1. Găsește o vacă: În Bonțida, de exemplu, nu ar trebui să fie dificil să găsești o gospodărie care are vaci.
  2. Filmează-te mulgând vaca: În timp ce mulgi vaca, trebuie să strigi „Bonțida Fever” pentru a îndeplini cerințele provocării.
  3. Postează video-ul pe Instagram: Video-ul trebuie să fie postat pe story-ul tău de Instagram, adăugând stickerul Bonțida Fever și tag-ul Electric Castle.

Primii trei participanți care reușesc să posteze story-ul conform cerințelor vor primi abonamente pe viață la festivalul Electric Castle, un premiu de neegalat pentru fanii înrăiți ai evenimentului. În plus, alte 10 abonamente vor fi oferite celorlalți participanți, selectați pe baza videoclipurilor postate.

Termenul limită pentru această provocare este duminică, 30 iunie, iar organizatorii se așteaptă la o participare numeroasă și la videoclipuri amuzante și originale.
Lasă un răspuns

Site creat de