Din Oras

Punct autorizat de vânzare şi sacrificare a mieilor la Cluj

sacrificare miei cluj

Un punct autorizat de vânzare şi sacrificare a mieilor va fi deschis în Dezmir, în incinta pieţei agro – alimentare de gros a Clujului. Punctul de sacrificare va funcționa în perioada 04 – 07 aprilie, în intervalul orar 08:00 – 18:00.

Preţul estimativ al cărnii de miel comercializate este de 25 lei/kg/carcasă.

Pentru a deschide punctul de sacrificare a mieilor s-a pus la dispoziţia Asociaţiei Crescătorilor de Animale Someşana un spaţiu în suprafaţă de 24 de mp, situat în parcarea A a societăţii, spaţiu dotat cu toate utilităţile necesare derulării procesului de sacrificare – vânzare a mieilor în condiţii optime și avizat din punct de vedere legal pentru a desfășura această activitate.

De asemenea, pentru buna organizare și desfăşurare a punctului de vânzare – sacrificare, acesta se bucură de sprijinul Autorităţii Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Reamintim în acest context persoanelor interesate faptul că transportul pe ruta Cluj –Napoca – Dezmir, mai precis până în incinta societăţii Agro Transilvania, este asigurat de autobuzele liniei 8L.Lasă un răspuns

Site creat de