Social & Cultura

Puratos România a inaugurat Centrul de Inovație Cluj-Napoca

puratos romania

În 16 martie 2016, Puratos Romania și-a invitat partenerii locali, producători de produse de panificație, patiserie și cofetărie, la inaugurarea Centrului de Inovație Cluj-Napoca, o platformă modernă de interacțiune și comunicare cu clienții din Transilvania.

Puratos, prin misiunea sa declarată, își susține partenerii în dezvoltarea afacerii proprii, oferindu-le modalități și soluții inovatoare de a delecta consumatorii.

În acest sens, până în prezent, Puratos a înființat 58 de Centre de Inovație în întreaga lume, adevărate incubatoare de idei, în cadrul cărora specialiștii Puratos, inspirați de tendințele pieței, creează rețete, ingrediente și soluții complete pentru industria de panificație, patiserie și ciocolaterie.

Centrul de Inovație Cluj-Napoca este al doilea din România, după cel din București, și reprezintă o investiție semnificativă în echipamente, utilaje performante și design modern, având menirea să ofere clienților Puratos informație, inspirație, soluții și suportul tehnic al specialiștilor pentru crearea unei diversități de produse, care să răspundă așteptărilor consumatorilor.

Ca un veritabil partener în inovație, Puratos își susține clienții în dezvoltarea afacerii. În acest sens, Centrul de Inovație Cluj-Napoca va organiza ateliere de lucru în cadrul cărora expertiza, soluțiile și ingredientele Puratos se vor împleti cu nevoile reale ale clien?ilor, creând astfel premisele dezvoltării unor produse inovatoare, noi specialități care să le ofere un avantaj competitiv în piață.

Tot aici, diversitatea și bogăția informațiilor și a ingredientelor din culturile din întreaga lume, aduse în fața clienților de echipa Puratos, vor deveni sursă de inspirație și experimentare în realizarea de noi produse finite.


Un rol la fel de important al Centrului de Inovație Cluj-Napoca este acela de a susține cofetarii, brutarii și patiserii din Transilvania în dezvoltarea profesională, prin sesiuni de training și specializare, contribuind astfel la dezvoltarea forței de muncă locale, la perfecționarea acesteia în beneficiul întregii comunități.

Cu sediul central în Belgia, la Bruxelles, Puratos este un grup internațional care produce ingrediente pentru industria de panificație, patiserie și ciocolaterie. Concernul belgian este prezent în peste 100 țări, cu 60 de filiale și 50 fabrici și peste 7000 de angajați. Se adresează, prin produsele sale, atât marilor companii industriale și retailerilor, cât și micilor întreprinzători, artizani. Produsele Puratos sunt vândute în întreaga lume, iar cifra de afaceri a grupului depășește 1,3 miliarde de Euro.

 Lasă un răspuns

Site creat de