Social & Cultura

Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului, după împărtăşanie: Sperăm să nu fi avut nimeni coronavirus

Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului, după împărtăşanie: Sperăm să nu fi avut nimeni coronavirus

Publicaţia G4Media.ro a luat legătura cu Bogdan Ivanov, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului, Maramureșului și Sălajului, după episodul din această dimineaţă, din centrul Clujului, în care zeci de credincioşi au fost împărtăşiţi cu aceeaşi linguriţă.

Potrivit sursei citate, Ivanov a declarat că preotul care a împărtășit cu o singură linguriță nu a greșit, deoarece împărtășania nu a fost interzisă de autorități.

La finalul discuţiei reporterul a precizat că „pe filmare se văd multe persoane care s-au împărtășit cu aceeași linguriță. Dacă unul avea coronavirus, a dat la toți ceilalți…

Acum noi sperăm, totuși, că niciunul din ei nu o fi avut coronavirus”, a răspuns purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului, potrivit G4Media.ro.

Discuţia completă dintre reporterul G4Media şi Bogdan Ivanov poate fi citită aici.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a transmis că a avut o discuție cu mitropolitul Andrei Andreicuț, care l-a sigurat că nu vor mai exista astfel de situații.

Mai mult, la insistențele jurnaliștilor, prefectul a declarat și că se va face o anchetă: „Vom face o anchetă și vom lămuri subiectul. Nu există excepții de la reguli, indiferent de cine e vorba”.

sursa video: dejeanul.roLasă un răspuns

Site creat de