Uncategorized

Rapperul american EMINEM este dorit la Untold Festival 2016

eminem untold festival 2016 cluj-napoca

Fanii din România ai celebrului rapper american Eminem au creat un eveniment pe Facebook prin care îl cer pe artist, în premieră, pe scena UNTOLD FESTIVAL 2016 de la Cluj.

Îl vrem pe EMINEM la UNTOLD 2016 / We want EMINEM at UNTOLD 2016” este evenimentul creat pe Facebook la care peste 4.400 de fani din întreaga ţară au răspuns pozitiv. Aceştia îşi doresc să îl vadă pe Eminem în România, însă majoritatea sunt sceptici, din cauză că rapperul american are foarte puţine concerte prin Europa. Cea mai mare problemă este, însă, preţul pe care îl cere Eminem pentru un concert. Potrivit fanilor, Eminem încasează aproximativ 2 milioane de dolari pentru un singur concert. În comparaţie, la ediţia din acest an a Untold Festival, organizatorii au plătit aproximativ 2 milioane de dolari pentru cei peste 150 de artişti prezenţi în cele 4 zile de festival de la Cluj-Napoca. Bugetul total al primei ediţii Untold a fost de 4 milioane de euro.

Slim Shady nu a fost niciodată în România. UNTOLD este pentru fanii artistului originar din Detroit probabil singurul festival/eveniment care şi-ar permite să-l aducă pe aceste meleaguri. Având în vedere că şi în 2015 a fost o mare diversitate de genuri muzicale şi că WU Tang nu a mai venit, anul acesta, dacă se vrea ridicarea stachetei, un artist de nivelul lui Eminem ar atrage şi mai mulţi spectatori, fapt dovedit şi în alte ţări.

Totodată, dacă nu îl vor aduce, nu ne-am supăra să vină în locul său alţi artişti din această ramură care, unii poate chiar dacă nu mai sunt în voga, dar care au făcut istorie în numele culturii Hip-Hop.

Dacă Snoop, Xzibit, Busta Rhymes, Ja Rule, 50 Cent, Nas şi alte nume mari au fost la Bucureşti, sunt de părere că şi de această dată Clujul poate dovedi că se poate şi mai bine.

Vă rog pe toţi să distribuiţi eventul, să daţi <participa> şi să susţinem mişcarea în speranţa că organizatorii UNTOLD vor lua în considerare această iniţiativă” se arată în evenimentul respectiv de pe Facebook.

Aceasta este doar o propunere a fanilor. Rămâne de văzut dacă organizatorii Untold Festival vor lua în considerare această idee.

Până în acest moment nu s-a anunţat vreun nume pentru ediţia de anul viitor a festivalului Untold de la Cluj-Napoca, însă fanii aşteaptă o surpriză de Crăciun din partea organizatorilor.Lasă un răspuns

Site creat de