Din Oras, Important

Rata de vaccinare în Cluj-Napoca a ajuns la 56%

Cluj-Napoca a atins cea mai mare rată de vaccinare din România

Rata de vaccinare în Cluj-Napoca a ajuns la 56%.

„O rată mai mare de vaccinare înseamnă mai puține persoane la terapie intensivă, mai puține decese și o reducere a presiunii pe sistemul medical.

Drumul spre revenirea la normalitate trece prin vaccinare. Primăria sprijină și menține deschise toate centrele de vaccinare. Vă rugăm, dragi clujeni, să continuați vaccinarea.

Conform datelor de mai jos, în perioada 18-21 octombrie, 16.485 de clujeni s-au vaccinat, dintre care 8307 cu prima doză. Responsabilitatea comunității clujene de a-i proteja pe cei din jur și de a reduce riscul de răspândire a virusului este clară: Tendința procesului de vaccinare la nivel local este într-o continuă creștere. Așadar, la sfârșitul acestei săptămâni, la nivelul municipiului, acoperirea vaccinală cu două doze este de 50%.

Felicit clujenii pentru rata ridicată de vaccinare și încurajez pe oricine să facă acest pas! Împreună, prin vaccinare, învingem pandemia și revenim la normalitate!

Felicit clujenii pentru rata ridicată de vaccinare și încurajez pe oricine să facă acest pas! Împreună, prin vaccinare, învingem pandemia și revenim la normalitate!„, a transmis primarul Emil Boc.

Rata de vaccinare în Cluj-Napoca a ajuns la 56%


Lasă un răspuns

Site creat de