De Vazut, Important

Recomandări filme de Crăciun 2020

filme de craciun 2020

Știm că e o perioadă mai grea și că mai mult stăm în casă. Așa că e un moment bun de a ne mai lua gândul de la problemele personale, cele de la nivel mondial și de a intra în atmosfera Crăciunului.

Ne putem relaxa, ne tolănim în pat, ne luăm niște biscuiți sau prăjiturele, o cană de lapte, dăm drumul la căldură sau cine are noroc aprinde focul în șemineu. Și atmosfera e gata pentru un maraton de filme de Crăciun.

Ne-am uitat și noi la câteva filme pe una dintre cele mai cunoscute platforme de filme și seriale și avem câteva recomandări pentru voi.

Klaus

”Klaus” este un film de animație din 2019 despre prietenia dintre un poștaș trimis în cel mai îndepărtat loc din lume, Smeerensburg și un pădurar singuratic care confecționează jucării. Poștașul, puțin cam egoist, reușește să transforme orașul din unul bântuit, dominat de luptele dintre cele două mari familii într-un oraș vesel unde oamenii se ajută între ei, copiii își doresc să învețe și să meargă la școală, iar spiritul Crăciunului este peste tot. Și toate astea s-au schimbat cu ajutorul unei scrisori și unui cadou de la bătrânul Klaus.

Operation Christmas Drop (Operațiunea Crăciun Fericit)

Din rolul de rege al vikingilor, Alexander Ludwig (a.k.a Bjorn Ironside) trece în rolul căpitanului dintr-o bază militară americană din Guam care alături de ceilalți colegi în timpul exercițiilor militare livrează cadouri către locuitorii insulelor din Micronesia. Baza militară e pe lista de închidere a unei doamne congressman care suspectează că livrările sunt făcute pe banii contribuabilor și își trimite asistenta pentru a cerceta activitățile de pe insulă. Nu vă spunem dacă s-a încheiat cu bine operațiunea, musai să vedeți filmul.

Tradiția ”Christmas Drop” există din 1952 și e una dintre cele mai lungi campanii umanitare, iar în 2015 s-au alăturat forțele militare din Japonia și Australia.

The Christmas Chronicles 1 & 2 

Teddy și Kate, doi frați, reușesc să îl vadă pe Moș Crăciun în Ajunul Crăciunului și chiar să călătorească alături de el și să salveze Crăciunul după ce ei au pus oarecum în pericol sărbătoarea. Deși eram obișnuiți cu roluri din filme de acțiune (ex: Tango & Cash) Kurt Russell interpretează cu succes rolul lui Moș Crăciun, iar în partea a 2-a o cunoaștem și pe doamna Claus (Goldi Hawn, colega de ecran și partenera lui Kurt Russell și în viața reală). Christmas Chronicles 2 ne duce acasă la Moș Crăciun unde îi cunoaștem pe elfi și vedem atelierele de lucru. De data asta Crăciunul e în pericol din cauza unui elf, Belsnickel, care s-a revoltat împotriva familiei Claus pentru că era gelos pe oameni. Kate împreună cu viitorul frate vitreg reușește să salveze din nou Crăciunul alături de familia Claus.

Dolly Parton’s Christmas on The Square

”There is a new Scrooge in town.”

Dacă îți plac musical-urile și Dolly Parton atunci trebuie să adaugi filmul pe lista ta. Dolly Parton e cunoscută mai mult în domeniul muzicii country (Jolene), dar puțină lume știe că hitul ”I will always love you” este compus și interpretat de Dolly în 1974 în stilul country. Abia după 20 de ani balada este reinterpretată de Whitney Houston în filmul ”Bodyguard” și cucerește toate topurile.

Dar Dolly este o artistă talentată, iar în film joacă rolul unui înger (Angel) care are misiunea de a schimba atitudinea și comportamentul unei afaceriste, Regina Fuller, care este pe punctul de a vinde terenul unde este construit orășelul natal. Zeci de case și magazine cu tradiție sunt gata să fie dărâmate pentru a fi construit un mall. Oare va reuși Angel să o facă pe Regina să se răzgândească cu ajutorul magiei și amintirilor?

Home Alone 1, 2 & 3 

Evident că lista noastră trebuie să includă 3 dintre acele filme pe care le vezi în fiecare an. Home Alone rămâne un clasic și nu știu cum se face, dar de fiecare dată suntem la fel de atenți și ne amuză fiecare farsă. Sunt 5 filme care fac parte din seria Home Alone, dar noi la fel ca voi preferăm primele 3.

Vizionare plăcută!

Voi ce recomandări aveți?

Photo by joshua herrera on UnsplashLasă un răspuns

Site creat de