Timp liber, Important

Record la UNTOLD | Armin van Buuren a mixat timp de 7 ore: „Sunteţi incredibili, voi reveni anul viitor”

Armin van Buuren a mixat timp de 7 ore UNTOLD 2018

Armin van Buuren, dj-ul preferat al publicului UNTOLD, a stabilit un nou record şi a mixat, în ultima noaptea a festivalului, 7 ore.

Artistul a intrat pe scena la ora 2.25 şi a terminat de mixat la 9.20, în faţa a câteva zeci de mii de fani care au rezistat până la acea oră. La final, DJ-ul olandz a spus că ce s-a întâmplat la UNTOLD a fost ceva de Cartea Recordurilor.

Acest festival este special câtă vreme voi sunteţi aici. Nu este vorba despre cât timp mixez, ci de dragostea pentru muzică şi pentru fani. Acesta este singurul motivul pentru care eu fac ceea ce fac, sunteţi incredibili, voi reveni anul viitor”, a declarat Armin van Buuren.

La final, artistul a coborât în mijlocul publicului şi i-a îmbrăţişat pe fanii aflaţi în primele rânduri.

Untold 2018 a avutloc  în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca, având invitaţi peste 200 dintre cei mai cunoscuti artişti din lume, precum Black Eyed Peas, The Chainsmokers, The Prodigy, Jason Derulo, Armin van Buuren, Diplo, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Paul Kalkbrenner, Solomun, Steve Aoki şi mulţi alţii.

Peste 92.000 de oameni prezenţi în a treia zi de UNTOLD | Steve Aoki: „E măreț ce se întâmplă la Cluj! E magic!”Lasă un răspuns

Site creat de