Social & Cultura

RECORD – Peste 3600 de candidaţi în primele două zile de înscrieri la UBB Cluj

babes inscrieri candidati

Peste 3.600 de candidaţi şi-au depus dosarele de admitere, pentru programele de nivel licență, la Universitatea Babeş-Bolyai, în primele două zile de înscriere. Cifra este cu aproape 500 mai mare decât cea înregistrată anul trecut, în primele două zile ale înscrierilor la admitere (2.919). Pentru programele de master ale UBB, și-au depus dosarele 585 de absolvenți licențiați.
Cele mai multe dosare depuse la liniile de studii la zi, nivel licență, au fost înregistrate la Facultatea de Matematică și Informatică – 1075 de dosare depuse pentru ocuparea celor 456 de locuri scoase la concurs, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor – 408 de dosare depuse pentru cele 646 de locuri scoase la concurs, respectiv la Facultatea de Litere – 263 de dosare depuse pentru cele 414 locuri existente.


Astăzi, 16 iulie 2015, se vor încheia înscrierile la Facultatea de Matematică şi Informatică, urmând ca, mâine începând cu ora 9.00 să se desfășoare proba scrisă (de matematică sau de informatică) a concursului de admitere.


Perioada de înscrieri la cele 21 de facultăţi ale Universităţii Babeş-Bolyai este 14-22 iulie 2015, urmând ca rezultatele finale ale procesului de admitere să fie afişate până în data de 31 iulie 2015.

Calendarele de admitere pentru nivel licență, respectiv nivel master pot fi consultate accesând link-urilehttp://admitere.ubbcluj.ro/ro/licenta/calendar și http://admitere.ubbcluj.ro/ro/master/calendar/Lasă un răspuns

Site creat de