Studentie

Relația transatlantică și poziționarea strategică a României, dezbătute la Facultatea de Studii Europene Cluj

QS World University Rankings

Facultatea de Studii Europene a Universității Babeş-Bolyai găzduieşte vineri, 20 octombrie 2017, dezbaterea Perspectivele relației transatlantice și poziționarea strategică a României. Obiectivele României la Summitul NATO din 2018”, organizată de Grupul de Reflecţie şi Analiză Internaţională CITADEL.

Dezbaterea se va desfăşura de la ora 11:00, în sala Jean Monnet a Facultăţii de Studii Europene (str. Em. de Martonne nr. 1).

În cadrul evenimentului, prof. univ. dr. Bogdan Aurescu, consilier prezidențial pe probleme de politică externă, fost ministru al Afacerilor Externe, va aborda un subiect de mare actualitate în contextul internațional: relația transatlantică și poziționarea strategică a României. Domnia sa va vorbi și despre principalele obiective de pe agenda României la summitul NATO de la Bruxelles, programat să aibă loc în vara anului 2018.

Dezbaterea va fi moderată de conf. dr. habil. Valentin Naumescu, fondatorul think tank-ului CITADEL.

În preambulul dezbaterii CITADEL, consilierul prezidențial pe probleme de politică externă Bogdan Aurescu va avea o întâlnire informală cu membrii Workshopului studențesc de Politică Externă și Diplomație de la Facultatea de Studii Europene, fondat și coordonat de conf. dr. Valentin Naumescu.Lasă un răspuns

Site creat de