Important, Timp liber

Nigerianul REMA a fost confirmat pe afişul festivalului Electric Castle

REMA

Organizatorii Electric Castle au anunţat, în această dimineaţă, că artistul nigerian REMA va susţine un concert pe scena principală a festivalului.

Cu 57 de săptămâni consecutive în Billboard Hot 100, record absolut pentru unul dintre cele mai importante clasamente din industria muzicală, „Calm Down” a fost hit-ul nelipsit de pe ringurile de dans în 2023. Rema a devenit, astfel, primul artist african ce a trecut pragul de 1 miliard de audiții pe Spotify, iar piesa a reușit să provoace o lume întreaga să descopere un artist complex și o nouă direcție creativă în muzica afrobeat. Albumul său de debut Rave & Roses Ultra  poartă amprenta muzicii nigeriene, dar este plin de influențe trap, electro și chiar jazz, un stil pe care Rema îl definește ca afrorave și care a convins personalități ca Barrack Obama să îi recomande piesele.

Show-ul programat pentru Electric Castle va include toate hit-urile artistului, de la „Dumebi”, la „Iron Man” și „Soundgasm”, însă Rema menționează tot mai des proiecte noi alături de nume mari din rapul american, ce ar urma a se concretiza în viitorul apropiat. Cu un pic de noroc, fanii din România vor avea șansa să le asculte live, în festival.

Nigerianul REMA a fost confirmat pe afişul festivalului Electric Castle

Massive AttackBring Me The HorizonQueens of The Stone Age, Chase and Status, Sean Paul și Paolo Nutini – așa arată capul de afiș al celei de-a 10-a ediții a festivalului Electric Castle.

Electric Castle îl confirmă și pe Ricardo Villalobos, unul dintre cei mai influenți producători de pe scena minimal – techno. În prim planul muzicii electronice de peste 20 de ani, Villalobos este inventiv, extravagant, foarte puțin interesat de succes, dar obsedat să descopere noi abordări în muzică. DJ-ul care a impus un nivel de subtilitate surprinzător în stilul electro va fi prezent pe Dance Garden Stage, alături de ceilalți 35 de artiști propuși în Sunrise Takeover.

Data de 24 aprilie a.c. este ultima zi în care abonamentele Electric Castle mai pot fi achiziționate la prețul de 139 Euro (plus taxe). Lista completă a artiștilor prezenți la Electric Castle 2024, toate tipurile de abonamente disponibile și opțiunile de cazare în campingul festivalului pot fi găsite pe www.electriccastle.roLasă un răspuns

Site creat de