De Vazut

Renata Cilan din Cluj-Napoca a impresionat juriul iUmor. Mihai Bendeac: „Viaţa ta se va schimba complet!” (VIDEO)

renata cilan

Renata Cilan (21 de ani) din Cluj-Napoca a impresionat juriul, duminică seara, la emisiunea – concurs iUmor de pe Antena1. Tânăra s-a prezentat în concurs cu un număr de stand-up comedy și a abordat câteva subiecte tabu, mai ales pentru o prezență feminină.

Am avut atât de multe momente de cumpănă în 2 ani și jumătate, dar am fost și martorul unor momente care au schimbat în mod clar viețile unor oameni. Având experiența asta în spate, știu când cineva are un moment glorios, care devine viral și începând de a doua zi pleacă în turneu, viața i se schimbă și devine celebru. Și sunt convins că asta se va întâmpla cu tine în orele următoare difuzării acestui moment”, i-a povestit Mihai Bendeac.

Go, go, go cu voturile până mâine la ora 16:00. Dacă nu vă merge aplicația, nu vă panicați, încercați mai târziu.” a transmis Renata Cilan.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.Lasă un răspuns

Site creat de