Important, Social & Cultura

Restaurantul Samsara lansează meniul de toamnă şi iarnă

Restaurantul Samsara lansează meniul de toamnă şi iarnă

În acest anotimp al culorilor bogate și aromelor înmiresmate, sunteţi invitaţi cu drag să pășiți în universul culinar Samsara Foodhouse. Cu produsele proaspete oferite de toamnă și iarnă, Samsara a creat un meniu special, o adevărată sărbătoare a naturii și tradițiilor gastronomice. Sunteţi invitaţi să explorați câteva dintre cele mai noi preparate din meniul de toamnă – iarnă: 

Restaurantul Samsara lansează meniul de toamnă şi iarnă

Supa Cremă de Broccoli este un început perfect. Această supă catifelată este povestea toamnei redată în arome. 

supa crema de broccoli samsara

Samsara a pregătit și în secțiunea de Antreuri câteva capodopere care așteaptă să le descoperiți. Crispy Tofu cu Gutui și Cimbru este un dans în gusturi, unde textura tofu-ului se împletește cu dulceața gutuilor și aroma proaspătă a cimbrului. Pe de altă parte, Polpette de Vinete dezvăluie farmecul bucătăriei tradiționale reinterpretate într-o manieră inedită și îndrăzneață. 

meniu iarna samsara

Din secțiunea Specialități, Samsara vă prezintă următoarele: Varza a la Cluj – un omagiu adus bucătăriei românești; Steak de Conopidă Rumenită cu Piure de Cartofi și Sos Demi-Glace – o plăcere pentru toate simțurile. Punctul culminant este Risotto cu Ciuperci Shiitake, o simfonie cremoasă de gusturi pe care nu veți avea cum să o uitați. 

meniu toamna samsara

La final, în secțiunea Deserturi, vă așteaptă un deliciu cu adevărat special, Upside Down Chocolate Cake, pentru a încheia povestea noastră culinară cu o notă dulce. 

desert samsara cluj

Restaurantul Samsara lansează meniul de toamnă şi iarnă

Aceasta este o parte din lumea Samsara a gusturilor de toamnă și iarnă, în care fiecare preparat este o pagină într-o poveste magică.

Samsara vă așteaptă în această călătorie culinară! Nu uitați să îi urmăriți pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram, TikTok) pentru a fi la curent cu toate noutățile și evenimentele viitoare. 


Povestea Restaurantului Samsara din Cluj: Descoperă Culisele și Aromele Unice
Lasă un răspuns

Site creat de