Important, Social & Cultura

Restaurantul Samsara sărbătorește 11 ani: O Călătorie Culinară De Neuitat

samsara foodhouse

Restaurantul Samsara sărbătorește 11 ani: O Călătorie Culinară De Neuitat

Cu inima plină de bucurie, vă anunțăm că sărbătorim 11 ani de când am pornit această frumoasă călătorie culinară împreună reprezentată de Restaurantul Samsara. Anii au trecut cu bucurii și provocări, iar fiecare pas în această călătorie ne-a învățat și ne-a inspirat să creăm experiențe gastronomice de neuitat pentru voi. 

Ne-am angajat să aducem în fiecare zi autenticitate, pasiune și inovație în tot ceea ce facem. Suntem profund recunoscători pentru sprijinul vostru constant și pentru că ne-ați permis să vă bucurăm papilele gustative cu preparate delicioase și unice. 

Restaurantul Samsara sărbătorește 11 ani

Vă invităm să vă alăturați nouă joi, 25 aprilie, începând cu ora 18:00, pentru a sărbători acest moment special într-un mod cu totul deosebit. Vom avea plăcerea să vă servim cu vinurile excepționale de la Chateau Vartely, iar pe fundal ascultând muzica lui DJ ETY. 

Dar distracția nu se oprește aici!  

Înainte de aceasta, miercuri, 24 aprilie, începând cu ora 18:00, vă invităm la un eveniment Jazz’n’Tonic de neuitat, unde muzica live va fi vedeta serii. Taxa de intrare la acest eveniment este 10 lei. 

jazz samsara

Pentru rezervări la cele două evenimente, ne puteți suna la 0799 073 073, sau puteți accesa acest link pentru a face o rezervare online.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile restaurantului și evenimentele noastre săptămânale, vă invităm să ne urmăriți pe rețelele de socializare – Instagram, Facebook, TikTok. 
Lasă un răspuns

Site creat de