Din Oras

Restricţii de circulaţie pe Calea Moților din cauza lucrărilor de modernizare

În acest moment lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă sunt finalizate pe partea numerelor impare, iar pe partea numerelor pare mai sunt de executat aproximativ 400 de metri, între străzile Vasile Alecsandri şi Mihai Eminescu.

Odată cu lucrările de modernizare stradă, se vor introduce în subteran cablurile electrice ale Companiei de Transport Public şi cele de iluminat public.

Lucrările de modernizare se vor derula pe câte o jumătate de stradă (trotuar şi 2 benzi carosabile), situaţie în care circulaţia auto se va desfăşura numai pe câte o bandă pe sens, motiv pentru care traficul se va devia după cum urmează:

− relaţia Mănăştur – centru:
Calea Moţilor – str. Clinicilor – Piaţa Lucian Blaga;

− relaţia Mănăştur – gară:
Calea Moţilor – G.Coșbuc – Card. Iuliu Hossu – G. Bariţiu- Horea;
sau
Calea Moţilor – G. Coşbuc – Splaiul Independenţei Pod Napoca – Mamaia – Dragalina – Horea;

− relaţia Mărăşti – Mănăştur:
B-dul 21 Decembrie 1989 – Cuza Vodă – Piaţa Mihai Viteazul – Horea – Dragalina – B-dul 1 Decembrie 1918 – Pod Garibaldi – Splaiul Independenţei;

− relaţia Mărăşti – Floreşti (Oradea):
Bd-dul 21 Decembrie 1989 – Cuza Vodă – Piaţa Mihai Viteazu – Horea – Dragalina – B-dul 1 Decembrie 1918 – Nod N.

Ne cerem scuze participanţilor la trafic şi locuitorilor din zonă pentru disconfortul creat şi îi rugăm să se conformeze noilor reglementări de circulaţie.

Lucrările de modernizare de pe Calea Moţilor fac parte din proiectul european „Refacerea infrastructurii Oraşului Comoară, modernizare căi de acces spre centrul istoric” din care fac parte și străzile A. Iancu, Memorandumului și I.C. Brătianu” a explicat primarul Emil Boc.Lasă un răspuns

Site creat de