De Vazut, Important

Reţeaua de oftalmologie „Dr. Holhoș” a deschis o clinică în Cluj-Napoca (VIDEO/FOTO)

clinica oftalmologie dr holhos cluj

Ieri a avut loc la Cluj-Napoca inaugurarea clinicii de oftalmologie „Dr. Holhoș”.

Reţeaua de oftalmologie s-a extins de-a lungul anilor în oraşele Alba Iulia, Turda, Mediaş, Sibiu, iar acum a venit şi rândul deschiderii unei clinici în Cluj-Napoca, pe strada Între Lacuri, nr. 30A.

Noua clinică de oftalmologie „Dr. Holhoș” aduce, în premieră în județul Cluj, tehnologia laser SMILE PRO și operația laser Presbyond pentru presbiopie.

clinica dr holhos cluj

Mesajul medicului Teodor Holhoș la inaugurarea clinicii din Cluj-Napoca

„În cadrul clinicii noastre realizăm cele mai complexe operaţii de retină care necesită o abordare chirurgicală foarte sofisticată din partea chirurgului. Eu fac operaţiile de vitrectomie în sfera retinei, dezlipirile de retină, găuri maculare, peeling de membrană pe retină. Aceste operaţii de retină sunt considerate cele mai grele pentru chirurg din punct de vedere tehnic.

Fac şi operaţiile de cataractă, schimbare cristalin. Aceste operaţii sunt considerate uşoare. O operaţie durează trei minute. Folosim cristaline multifocale, de la Zeiss şi Johnson care sunt foarte bune. Astfel, pacienţii pot scăpa de ochelarii şi de distanţă, şi intermediari, dar şi de apropiere.

Aceste operaţii sunt considerate operaţii uşoare, faţă de cele pe retină care pot dura şi două ore. Practic, la operaţiile de retină, medicul chirurg trebuie să dea jos cu mâna, cu o pensă specială, de pe retină o foiţă de ‘celofan’ care are o grosime de 10 microni.

Am făcut şi operaţii de acest fel, de membrană de pe retină la o retină dezlipită, când retina se mişca. Aceste operaţii sunt extrem de dificile, dar mie îmi plac, în mod special, pentru că ne provoacă îndemânarea. Iar pacienţii, dacă nu fac aceste operaţii orbesc ireversibil. Ele sunt o urgenţă„, a declarat medicul Teodor Holhoş la inaugurarea clinicii din Cluj-Napoca.

Reţeaua de oftalmologie „Dr. Holhoș” a deschis o clinică în Cluj-Napoca

Lista serviciilor medicale oferite de clinica „Dr. Holhoș”

În clinica din Cluj-Napoca, specialiştii reţelei „Dr. Holhoș” vor realiza toată gama de operații oftalmologice:

  • operații LASER pentru eliminarea dioptriilor (SMILE, FemtoLasik, Excimer PRK),
  • operația SMILE PRO, în premieră în Transilvania și în Cluj,
  • operația Presbyond, în premieră în Cluj,
  • operații de retină cu diverse grade de complexitate,
  • operații de cataractă cu cristaline din gama premium,
  • operații de glaucom,
  • operații de keratoconus.

Ca o noutate în ceea ce priveşte serviciile oftalmologice din Cluj-Napoca, în clinica „Dr. Holhoș” aveţi acces şi la aparatul MS-39, care completează suita de investigații corneene în vederea operațiilor refractive.

Acest aparat este unic în România, fiind capabil să realizeze investigații complexe și de detaliu asupra corneei, necesare în cazurile de chirurgie refractivă laser și în diagnosticarea precisă a keratoconusului.

aparatura clinica holhos cluj
Reţeaua de oftalmologie „Dr. Holhoș” a deschis o clinică în Cluj-Napoca (VIDEO/FOTO) 6

Pe lângă intervenţiile menţionate mai sus, clinica oferă și servicii de optică medicală.

Pacienții care vor trece pragul clinicii din Cluj-Napoca vor putea alege din ultimele colecții de designer, ochelari de vedere sau de soare.

ochelari clinica holhos

Clinica „Dr. Holhoș” Cluj-Napoca se află pe strada Între Lacuri, la nr. 30A, și este deschisă între luni și vineri între orele 8:00 și 18:30, iar sâmbăta între orele 10:00 și 14:00.

Pentru programări, pacienții sunt rugați să contacteze clinică la numărul de telefon 0790 048 427.Lasă un răspuns

Site creat de