Uncategorized

Reţeaua Regina Maria va construi un spital privat la Cluj! Horia Ciorcilă se implică în proiect

spital privat la Cluj

Rețeaua de sănătate Regina Maria va demara un proiect comun de dezvoltare a primului spital privat la Cluj Napoca. Este vorba de o investiție totală de 15 milioane de euro. Spitalul, construit de la zero, urmează să fie finalizat în prima jumătate a anului viitor și reprezintă cea mai mare investiție a rețelei de sănătate din afara Bucureștiului, scrie Capital.ro.

Deschidem seria investițiilor din acest an prin cel mai mare proiect Regina Maria din afara Bucureștiului – primul spital generalist, integrat, construit de la zero, în Cluj-Napoca. Decizia de a deschide această unitate medicală de excelență a venit natural, ca urmare a prezenței noastre de 8 ani în Cluj. Ne simțim foarte bine în Ardeal, iar pentru construcția acestui spital avem un partener solid, cu o reputație foarte bună, domnul Horia Ciorcilă. Îi mulțumesc că dezvoltăm împreună poate cel mai important proiect de pe segmentul serviciilor medicale din Ardeal. Vom crea peste 300 de locuri noi de muncă și suntem convinși că vom atrage echipe medicale cu experiență, orientate pe calitate și grija pentru pacient. Pentru noi, mai important decât orice rămâne promisiunea de a oferi același standard înalt de calitate în îngrijirea și siguranța pacientului”, a declarat Fady Chreih, Directorul General al Rețelei de sănătate Regina Maria pentru sursa citata.

Noul centru medical regional va oferi o gamă complexă de specialități medicale, axate pe chirurgia minim-invazivă laparoscopică, printre care: ginecologie, chirurgie generală, chirurgie pediatrică, ortopedie. În plus, spitalul va dispune de maternitate, un centru de imagistică, un laborator integrat de analize medicale, un ambulatoriu multi-disciplinar și cameră de gardă.

Proiectul de arhitectură va fi conceput de firma Arhimar Cluj, iar project managerul va fi compania Verbau Cluj. În primul an de la deschidere, operatorul privat de servicii medicale estimează un flux de peste 10.000 de pacienți în spital și în ambulatoriu.Lasă un răspuns

Site creat de