Uncategorized

Revelion 2016 la Cluj-Napoca | Focul de artificii – filmat de pe Cetăţuie

Revelion 2016 la Cluj-Napoca

Revelion 2016 la Cluj-Napoca: Mii de clujeni au ales să îşi petreacă Revelionul în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, unde autorităţile locale au organizat concerte şi un foc de artificii spectaculos.

Artificiile din Cluj-Napoca au fost filmate de pe Cetăţuie de VIC Music.

Spectacolul a început de la ora 21.30 cu un concert Magda Puskas&Friends, iar de la ora 22.00 a urcat pe scenă trupa Semnal M. Începând cu ora 23.00, atmosfera a fost întreținută de formația Vița de Vie.

La cumpăna dintre ani Primăria Cluj-Napoca a pus la dispoziţia celor prezenţi în Piaţa Unirii 700 de şampanii.

După spectacolul de artificii și lumini, de la ora 00.15, a avut loc un concert susținut de Aldo&Tzika Sax Orchestra.
Căsuţele amplasate în cadrul Târgului de Crăciun din  Piaţa Unirii au fost deschise și de Revelion.

Partenerul principal al evenimentelor desfășurate cu ocazia Revelionului 2016 este EBS România – an NTT Data Company, parteneri principali sunt Pepsi, Orange, Coral Impex, Iulius Mall, iar parteneri media: Look TV, Napoca Fm, Radio Impuls , Radio România Cluj, Cluj.com, Revista Bulevard, Muzzix.ro, InfoTrafic, Zile și Nopți, Clujul de buzunar, Cluj Today, Monitorul de Cluj, Radio Transilvania, clujcapitala.ro, Evenimente în Cluj, LifeStyle.

Un efectiv de 92 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală vor participa, în perioada 31 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016, la asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică pentru cetăţenii municipiului, în toate zonele în care se desfășoară evenimente.Lasă un răspuns

Site creat de