Timp liber

Revelion 2023 Cluj

Revelion 2023 Cluj

Revelionul este întotdeauna un moment special, iar pentru cei care locuiesc sau vor să petreacă acest moment special în Cluj-Napoca, Primăria oraşului a pregătit o petrecere de Revelion 2023 care promite să fie una dintre cele mai spectaculoase din ţară.

Petrecerea de Revelion 2023 Cluj va avea loc în Piaţa Unirii, una dintre cele mai importante şi mai frumoase locaţii din oraş. Aici vor avea loc concerte live cu artişti de renume, precum şi un spectacol de artificii de neuitat.

La ora 22:00, pe scenă va urca trupa DJ Project, urmată la ora 23:00 de trupa Compact.

Trecerea dintre ani va fi marcată de un impresionant spectacol de artificii la ora 00:00, tot în Piața Unirii, Seara se va încheia cu Arpy & Zip Band, de la ora 00:10.

Evenimentele vor avea loc în cadrul de poveste creat de Târgul de Crăciun Cluj-Napoca.

Ajunul Anului Nou va fi ultima seară în care participanții se mai pot bucura de bunătățile de la cele 86 de căsuțe din Piața Unirii: bunătăți și cadouri de la producători locali, turtă dulce, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțișoară, produse tradiționale și o gamă largă de produse gastronomice de sezon.

Dacă doriţi să fiţi parte din această petrecere de Revelion 2023 Cluj, trebuie să ştiţi că intrarea este gratuită. Puteţi afla mai multe detalii despre eveniment şi despre modalităţile de rezervare accesând site-ul oficial al Primăriei Cluj-Napoca sau contactând direct organizatorii.

Programul complet îl găsiţi în articolul de mai jos:Site creat de