Din Zona

Revoltator! O soferita a fost batuta si umilita in trafic de un sofer clujean (VIDEO)

femeie umilita

O femeie a ajuns joi seara la spitalul din Dej dupa ce a fost agresata de un barbat, in timp ce se afla in trafic, in apropierea Politiei MUnicipiului Dej.

Femeia povesteste ca circula cu masina dinspre Somcutul Mic spre Dej, iar in momentul in care a intentionat sa se angajeze in depasirea unui camion oprit, a anulat manevra de depasire deoarece soferul camionului s-a pus in miscare fara sa semnalizeze. Faptul ca soferul care circula in spatele ei a fost nevoit sa franeze brusc, l-a enervat la culme pe acesta, sicandand-o in trafic pe femeie pana la Dej. Odata intrati in oras, pe strada Nicolaie Iorga, acesta a oprit brusc masina in fata femeii, s-a dat jos si a mers direct la ea pentru a o lua la rost.

Femeia, nestiind ca celalalt sofer va fi violent, a deschis geamul pentru a-i explica din ce cauza a fost nevoita sa renunte la depasirea camionului. Nu a apucat sa scoata doua vorbe, ca soferul autoturismului ar fi devenit violent, a lovit-o, scuipat-o si injurat-o, fara ca aceasta sa se poata apara. Dupa ce a scapat de barbatul respectiv, femeia a mers direct la politie pentru a povesti ce s-a intamplat, iar mai apoi la spital, in stare de soc. Oamenii legii au reusit sa il identifice in scurt timp pe soferul violent, invitandu-l la sectie pentru explicatii. Acesta le-a relatat politistilor ca ar fi fost provocat de femeie si ca defapt aceasta l-a scuipat prima data si l-a injurat.

Politistii continua cercetarile, iar soferita agresata se va prezenta la medicul legist pentru a-si scoate un certificat care sa ateste ca a fost agresata.

Dejeanul.roLasă un răspuns

Site creat de