Uncategorized

Ritmuri de jazz cubanez la Cluj! Celebrul Roberto Fonseca va susţine un concert în aprilie

Roberto Fonseca cluj

Celebrul pianist şi muzician de jazz Roberto Fonseca va susţine, pentru prima oară, un concert la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc la Filarmonica de Stat Transilvania din Cluj-Napoca pe 23 aprilie, de la ora 20.

Concertul de la Cluj-Napoca face parte din turneul de promovare a discului „At Home”. Artistul și cei doi prieteni ai săi, Ramses Rodriguez și Yandy Martinez, vor interpreta melodii cu ritmuri de jazz cubanez, cu puternice influențe exotice, menite să încânte orice audiență.

Misiunea asumată a artistului Roberto Fonseca este de a-și transmite talentul muzical unui public cât mai numeros, prin intermediul pieselor pe care le compune și interpretează. Recunoașterea internațională de care se bucură Fonseca este evidențiată prin palmaresul bogat de concerte susținute în Europa, America de Nord și Asia.

Fascinantul și inepuizabilul Roberto Fonseca a debutat în 1990, în cadrul Festivalului Internațional de Jazz de la Havana. De-a lungul anilor, a făcut parte din orchestră condusă de Ibrahim Ferrer, a cântat alături de Buena Vista Social Club, a concertat solo și împreună cu alte nume sonore din lumea jazz-ului, precum Omara Portuondo. În 2009, s-a dedicat unui proiect care a reunit muzicieni cubanezi și africani, reușind să obțină o bine-meritată nominalizare la premiile „Grammy” pentru combinarea acordurilor acustice și electrice din piesă „Yo”. Muzica lui Fonseca se încadrează într-un stil aparte, al improvizației bazate pe multicultural și pe puterea sunetului, care se folosește, simultan, de acustic, electric și digital pentru a reda trăiri intense, uneori nebănuite.

Prețurile biletelor pentru acest concert sunt stabilite în funcție de distribuția locurilor în sală. Categoriile de bilete dintre care puteți alege sunt:
Categoria 1 – 65 lei
Categoria 2 – 85 lei
Categoria 3 – 98 lei
Categoria 4 – 119 lei
Categoria 5 – 135 leiLasă un răspuns

Site creat de