Sport

Roata electrică îți transformă bicicleta clasică într-o bicicletă hibrid sofisticată

De hoverboard-uri, biciclete și trotinete electrice a auzit multă lume, dar probabil că puțini știu că există și roți electrice în magazinele online de specialitate.

Ce este o roată electrică?

O dotare surprinzătoare care îți poate transforma fulgerător bicicleta de tip clasic într-una în pas cu noile tendințe ale deplasării urbane.

Având o autonomie de 48 de km, ea te poate face să prinzi o viteză maximă de până la 25 – 30 de km pe oră extrem de ușor.

Această roată electrică în greutate de doar 7 kg se poate instala rapid, în doar câteva minute la vechiul tău vehicul pe două roți. Și uite așa, dacă posezi o bicicletă clasică și nu dorești ca să îți cumperi una nouă,  electrică, acum ai șansa ca să ți-o poți moderniza în doi timpi și trei mișcări pe cea din propria dotare.

Există roți de 20 și 24, 26 și 27,5 inch care îți pot transforma rapid bicicleta tradițională într-una electrică.

Dispozitivul acesta ultramodern are trei viteze și o baterie regenerabilă care se încarcă inclusiv în timp ce pedalezi și un display LCD arată viteza de deplasare, nivelul de încărcare al acumulatorului, numărul de kilometri parcurși.

Este cel mai bun exemplu de împletire a tradiției cu modernitatea în materie de mijloacele de deplasare personală urbană.

Ea are inclusiv Bluetooth așa încât poate să se conecteze la smartphone și să ofere datorită unei aplicații speciale toate informațiile despre călătoria pe două roți: una clasică și una electrică.

Recunoaște că nu ți-ai fi putut imagina așa ceva: cu ajutorul unei roți electrice poți avea o bicicletă versatilă, chic, clasică și modernă în același timp. Unde mai pui că este vorba de vehiculul tău cel drag, nu de unul nou.

Plus că, prin instalarea unei roți electrice la mijlocul de călătorie autonom pe două roți de acasă vei putea face o economie reală de spațiu la depozitare și de timp în timpul deplasărilor pe distanțe mai lungi.

Extrem de fiabilă, o asemenea roată nu are cabluri sau conectori incomozi, iar design-ul său este unul foarte trendy.

Roata electrică poate să recondiționeze o bicicletă veche făcând-o mai eficientă și să îl determine pe posesorul său ca să o utilizeze mai des.

O asemenea roată electrică face posibilă inclusiv urcarea cu bicicleta pe dealuri cu un efort minim sau pe rampe înclinate destul de mult.

Într-un oraș aglomerat o să găsiți mai ușor un loc de parcare și o să economisiți timp prețios în trafic, renunțând la autoturismul personal , pentru că veți merge mai rapid decât ați putea ca să o faceți folosind o bicicletă convențională

De unde poți cumpăra o roată electrică pentru bicicleta clasică?

Roțile electrice vândute în magazinul online MonkeyBoard respecte legislația europeană în materie privitoare la bicicletele electrice actuale, deci puteți ca să vă cumpărați una cu încredere de acolo dacă vă doriți o bicicletă hibrid care nu emite gaze de eșapament sau de dioxid de carbon și mai are și rolul de a participa la efortul colectiv orientat mai nou spre descongestionarea orașelor.Lasă un răspuns

Site creat de