Uncategorized

Robert Lukacs le mulţumeşte clujenilor care i-au sărit în ajutor

robi robert lukaci lukacs cluj

Robert Lukacs, vânzătorul ambulant din Cluj-Napoca, le-a mulţumit clujenilor care i-au sărit în ajutor. De câteva zile, reţeaua Facebook a fost principala cale prin care clujenii au aflat de visul lui Robi. Articolele şi pozele cu Robert, distribuite de mii de clujeni, l-au adus pe acesta mai aproape de visul său. Pugna Ioan, taximetristul care a iniţiat această campanie, a deschis două conturi pe numele lui Robi, iar oamenii din Cluj, dar şi din toate colţurile ţării au început să doneze bani pentru noul cărucior.

Până când suma necesară va fi strânsă, Pugna Ioan ii va face o vizită constructorului, alături de care va pune la punct toate detaliile privind construcţia căruciorului. Astfel, în cel mai scurt timp Robi va putea să renunţe la căruciorul vechi şi greoi şi să îşi desfăşoare activitatea mult mai uşor.

Până când donaţiile se vor materializa, Robi a transmis un mesaj celor care i-au sărit în ajutor.

Vă mulţumesc foarte frumos din tot sufletul meu. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească de 10.000.000.000 de ori. Vă doresc din tot sufletul meu multă sănătate, bucurii; să vi se îndeplinească toate dorinţele şi visele voastre. Doamne ajută şi să aveţi grijă de voi! Vă salut cu mare drag, vă îmbrățișez cu mare drag dragi pieteni” a scris Robi pe pagina sa de Facebook.

Donaţii se pot face în continuare în conturile:

Titular cont Lukacs Robert

SWIFT CODE: BTRLRO22

Cont EURO

RO79BTRLEURCRT00M5623902 

Cont RON RO94BTRLRONCRT00M5623902

Cand am început campania mi-am propus să fac ce îmi stă în putere să îl ajut. Să promovez pe mediile online visul lui. Am reuşit datorită vouă! Prieteni sau prieteni ai prietenilor mei. Succesul e al oraşului! Al oamenilor care mândri îşi spun <<clujeni>>l. A oamenilor care îl cunosc pe Robi şi îl iubesc!” a scris clujeanul Ioan Pugna, cel care a demarat aceasta campanie.

Mai mult, taximetriştii din Cluj-Napoca îşi vor da vineri întâlnire, între orele 12-13, pe platoul de la Sala Sporturilor „Horia Demian” pentru a susţine visul lui Robi.

„Dragi colegi, dorim să vă anunţăm că vineri, 15 ianuarie între orele 12- 13, pe platoul de la Sala Sporturilor vă aşteptăm pentru a susţine visul amicului nostru comun Robert. Vă aşteptam” se arata într-o postare a taximetriştilor pe Facebook.

Mai multe detalii: Robi, vânzătorul ambulant din Cluj-Napoca, are nevoie de ajutorul dumneavoastrăLasă un răspuns

Site creat de