Uncategorized

România – Danemarca 32-25! Româncele au câştigat primul meci de la turneul olimpic (VIDEO)

România - Danemarca

Echipa naţională de handbal feminin a învins, în această seară, Danemarca cu scorul de 32-25, în primul meci din cadrul Turneului Preolimpic Rio 2016. Tricolorele au fost susţinute în sala din Aarhus de aproximativ 300 de români.

La turneul preolimpic, de la Aarhus, România va mai juca, sâmbătă va înfrunta Uruguay (18:45), iar duminică e programat meciul cu Muntenegru (18:45). Pentru a se califica la JO 2016, România trebuie să ocupe unul din primele două locuri la acest turneu.

Toate meciurile României la turneul preolimpic sunt transmise în România de Digi Sport 2.

„În momentul de faţă, dacă ţinem cont de forma sportivă şi de valoare, România se va califica la Jocurile Olimpice în urma turneului din Danemarca. Dar vorbim despre sport, nu despre matematică, iar în sport se poate întâmpla orice. De aceea, noi trebuie să fim atenţi şi să jucăm aşa cum ştim pentru a ne atinge obiectivul”, declara inaintea meciului Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal.

Vă reamintim că în urmă cu trei luni, România a învins Danemarca în ultima secundă a prelungirilor (31-30) și s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial, la ediția găzduită chiar de țara nordică. Tricolorele au câștigat atunci medaliile de bronz.

Romania invinge Danemarca cu 35 la 25! www.cluju.ro

Posted by cluju.ro on Friday, 18 March 2016

Romania-DanemarcaHai Romania! Fetele noastre intalnesc Danemarca in cadrul Turneului Preolimpic de handbal feminin // www.cluju.ro

Posted by cluju.ro on Friday, 18 March 2016Lasă un răspuns

Site creat de