Social & Cultura, Important

Romanian Executive Summit 2017 – Anotimpurile Leadershipului la Cluj-Napoca

TrustServista

Ciclurile din natură se transpun și în mediul profesional. În acest sens, valorizarea corectă a provocărilor și schimbărilor întâmpinate în mediul de afaceri conduce la echilibrul, și implicit, la succesul organizațional.

Pentru a fi în pas cu noutățile din acest domeniu, Romanian Executive Summit, comunitatea de lideri care conduce mediul de business din România, organizează evenimentul ”Anotimpurile leadershipului” pentru managerii de top interesați de performanța profesională.

În data de 25 mai 2017, Romanian Executive Summit (RExS) îi așteaptă pe managerii de top din Romania la prima ediție din Cluj-Napoca a acestui eveniment deja consacrat pe piața autohtonă a coaching-ului profesionist și pune la dispoziție un spațiu de dialog și reflecție inovator pentru profesioniști cu funcții C-level din Romania: CEO, COO, CFO, Managing Partner, General Manager, Director Marketing, Directori HR, Business Partner ș.a m.d. RExS se află la a treia ediție și reprezintă un concept unic de coaching pentru  liderii care își doresc o reinventare.

Evenimentul “Anotimpurile Leadershipului” este structurat în 4 workshop-uri care vor facilita discuțiile asupra  perspectivelor  asupra conducerii inspirate și dezvoltării sustenabile a conducătorilor, având ca titluri:

  • „Viziunea iernii este belșugul verii”, suținut de Ștefan Andrei;
  • „Primăvara, noi începuturi”, susținut de Madi Rădulescu;
  • „Vara: energia solară a echipei; reflectarea ei în lider”, susținut de Mihai Stănescu;
  • „Toamna: sărbătoarea recoltei și lecțiile ei”, susținut de Rodica Obancea.

Cei patru executive coach de top din România vor susține workshop-urile lucrative, într-un mod cât mai interactiv. Intervenția lor se va concentra pe modul în care participanții pot să descopere potențialul propriei persoane, pentru a lucra cât mai bine cu echipele, conștientizând avantajele și defectele, precum și cel mai bune alternative de adaptare la schimbări etc.

„Te invităm să fii parte dintr-o experiență de învățare și schimbare de perspectivă, dedicată liderilor cu scopul de a dezvolta viziunea personală, reflecția profundă  și acțiunea inspirată, despre modul în care conducem oamenii să atingă rezultate semnificative, afirmă Rodica Obancea, Executive Coach.

Biletele pentru evenimentul din Cluj-Napoca, Anotimpurile Leadershipului, organizat de ROMANIAN EXECUTIVE SUMMITpot fi achiziționate până pe 25 mai,în regim early bird.

Detalii suplimentare și informații despre înscrieri aflați AICI, accesând site-ul oficial.

Organizatori:

Rodica OBANCEA, Executive Team & Coach, PCC | Vice – President European Mentoring and Coaching Council

Coach profesionist, care are competențe de coaching executiv și de echipă, certificate la nivel internațional de către International Coach Federation, Rodica crede în valorile leadershipului de top. Este antrenată să lucreze cu lideri și echipe pentru a aduce în organizații deschiderea către  execelență personală, colaborare, cât și punerea în practică a potențialului maxim, tradus prin rezultate excepționale.

Madi RĂDULESCU, MBA, Executive Coach, Managing Partner MMM Consulting Intl

După 15 ani de educație, consultanță, training, facilitare de procese de transformare organizațională, Madi a adăugat pe listă și coachingul executiv. Madi îi ghidează pe llideri spre misiunea lor cea mai înaltă: conducerea profesională a organizațiilor spre performanță.

Ștefan ANDREI, Executive Coach, Presedinte European Mentoring and Coaching Council, Romania

În paralel cu activitatea de executive coach independent, Ștefan este antreprenor și managing partner la o firmă de consultanță pentru industria farmaceutică. Practica sa de coaching  se bazează pe o carieră de peste 20 de ani în domenii diverse, de la cercetare și educație până la business management. Ștefan le va oferi participanților informații și sfaturi necesare pentru antrenarea liderilor la mediul dinamic al oportunităților profesionale. Planificarea, precum și metodele de regăsire a inspirației în mediul business  vor fi valorificate intr-o discuție constructivă pentru manageri.

Mihai Stănescu, Executive Coach, Fondator RoCoach

A fondat RoCoach, prima companie de coaching din România. A avut primul client, CEO al unei importante companii multinaționale, la 25 de ani. A lucrat cu peste 100 de companii din România și Europa de Sud-Est. A susținut mai bine de 4.500 de ore de coaching. A avut ocazia să fie numit„Coach of the Year” în 2007 și 2013. Mihai va discuta cu participanți despre cum leadershipul entuziast și asumat determină o strategie și rezultate pe termen lung , conformă cu așteptările managerilor de top și middle management.Lasă un răspuns

Site creat de