IT, Important

Romanian Testing Conference 2019 – cea mai mare ediţie din ultimii 8 ani – are loc la Cluj

Romanian Testing Conference 2019 - cea mai mare ediţie din ultimii 8 ani - are loc la Cluj

Romanian Testing Confernce, conferință de IT dedicată calității aplicațiilor software, va aduce la Cluj-Napoca in perioada 11-15 iunie 2019 cel mai mare număr de invitați din istoria evenimentului.

Evenimentul din 2019 se afla la a 8-a editie si isi propune sa aduca in dezbatere teme cotidiene si noi tendinte din industria software.

Qualisophy in testing sau Filozofia testării software este tema de anul acesta care a atras un număr record de invitați ce vor oferi sesiuni de prezentari, workshop-uri și tutoriale participanților interesați de a dezvolta o cariera in IT.

Cei 37 de invitați veniti de pe  4 continente, vor sustine sesiuni pe parcursul celor 4 zile de eveniment, acoperind tematici de actualitate precum: blockchain, inteligenta artificiala, testare automata, securitate software, leadership.

Printre invitatii speciali se află:

  • Dan Ashby – Head of Testing Ebay
  • Rhian Lewis – Specialist monede crypto
  • Vera Gehlen Baum – CEO
  • Dan Koblicska – Director Executiv 

In completarea programului de conferință, RTC2019 își propune să pună in scenă 2 noi concepte, RTC Youth – program dedicat generatiei tinere menit sa le trezeasca interesul spre testarea software, cat si eXtreme Testathon – o competitie maraton de testare software ce va scoate din zona de comfort echipele participante.

Participantii la RTC2019 pot alege unul din cele trei pachete puse la dispozitie. Detalii despre pachete si participare sunt disponibile pe site-ul evenimentului https://www.romaniatesting.ro.

Organizatorii se asteapta ca anul acesta sa intampine peste 1000 de participanti din Romania și Europa, mentionand ca peste 50% din numarul biletelor disponibile au fost deja achizitionate.

 Lasă un răspuns

Site creat de