Social & Cultura

Romanul „Anuţă dragă”, scris de Bianca Tămaş din Cluj-Napoca, va fi lansat joi la Muzeul Etnografic

Bianca Tămaş

După ce a publicat cu succes două volume, volumul de debut fiind „Când cerul era pe sfârșite” , urmat apoi de „Bere și pantofi cu toc” , Bianca Tămaș, publică cea de-a treia carte, un roman inspirat din povestea de iubire a bunicilor săi, despre tradiții și Ardeal. Romanul se numește „Anuță dragă” și va fi publicat în colaborare cu Editura Școala Ardeleană.

Evenimentul de lansare va avea loc pe 16 februarie, orele 17:30, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (Memorandumului, nr. 21), Cluj-Napoca. 

Astfel, publicul va întalni autoarea, dar și personajul principal al poveștii, Anuța.

Printre invitați se vor număra și: Radu Țuculescu, Alexandru Jurcan, Victor Cubleșan și Vasile George Dâncu, iar evenimentul va fi moderat de Tudor Sălăgean. Atmosfera va fi una plină de surprize oferite de Asociația Zestrea și Ansamblul Folcloric Românașul.

Bianca Tămaș este o tânără de 24 de ani, din Cluj, jurnalistă de meserie și scriitoare cu pasiune. Pasionată și de tradiție, invită publicul să poarte o piesă de îmbrăcăminte tradițională găsită prin dulap, la evenimentul de lansare al romanului.Site creat de