Sport, Important

Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Steve Davis şi Reanne Evans vin la Cluj la Snooker Titans Trophy

Snooker Titans Trophy

Sala Polivalentă din Cluj va găzdui pe 18 şi 19 iunie patrulaterul de meciuri demonstrative de snooker cu patru legende mondiale: Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Steve Davis şi Reanne Evans îşi vor încrucişa tacurile pentru publicul iubitor de snooker spectacol.

  • Ronnie O’Sullivan “The Rocket”Cel mai important lucru, cea mai mare iubire a vieții mele, e snookerul meu. Nu am fost niciodată atât de ataşat emoțional de ceva – de o persoană, un obiect, orice, așa cum sunt de snooker: Devenit profesionist în 1992, pe când avea 16 ani, O’Sullivan şi-a câştigat curând porecla de „The Rocket” grație stilului său rapid de joc. Pe 21 aprilie 1997 a făcut breakul maxim în numai 5 minute și 20 de secunde. Ronnie O’Sullivan este cvintuplu campion mondial, deține 6 titluri Masters şi 5 titluri în UK Championship. Ronnie a fost decorat recent cu Ordinul Imperiului Britanic în cadrul unei ceremonii organizare la Buckingham Palace.
  • Mark Selby “The Jester from Leicester” – Tatal meu a murit când aveam 16 ani, cu două luni înainte să devin profesionist, iar ultimele sale cuvinte au fost „Vreau să devii campion mondial”. I-am spus că voi fi într-o zi: Actualul lider mondial şi campionul en-titre, după ce a cucerit titlul pentru a doua oară în 2016, Selby a devenit profesionit în 1999, la vârsta de 16 ani. După ce a câștigat trei titluri de master în 2008, 2010 și 2013, UK Championship în 2012 și Campionatul Mondial din 2014 şi 2016, el a devenit al nouălea jucător care a câștigat toate evenimentele Triple Crown snooker cel puțin o dată.
  • Steve Davis “The Nugget” – Snookerul este narativ; el creşte odată cu povestea. Nu trebuie să fie nici rapid, nici furios. Cineva a spus odată că orice sport ai cărui comentatori șoptesc nu poate fi un sport. Dar acolo unde există șoaptă, există poveste: Sextuplu campion mondial, clasat pe prima poziție mondială timp de şapte sezone consecutive, Steve Davis este considerat unul dintre cei mai buni jucători de snooker din istoria acestui sport. Alături de cele şase titluri mondiale, Davis deține şi trei titluri Masters şi un record de şase titluri în UK Championship.
  • Reanne Evans “The Pink Lady” – Cel mai bun moment al carierei mele a fost la campionatul din 2006 atunci când am jucat fiind însărcinată în şapte luni şi jumatate. M-am întrebat înainte dacă să joc şi apoi m-am gândit: Doar du-te şi bucură-te de campionat. Nu am putut folosi masa de snooker corespunzător, am luat un timp de odihnă pe care nu îmi place să îl folosesc, dar am câştigat. Asta cu ajutorul fiicei meie – doi contra unul: Reanne Evans deține 11 titluri de campioană mondială în circuitul feminin, dintre care 10 titluri consecutive între anii 2005-2014.

Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Steve Davis şi Reanne Evans îşi vor delecta fanii în cadrul unui patrulater, desfăşurându-se câte două meciuri pe zi, care se vor disputa în sistemul cel mai bun din 11 frame-uri. Meciurile programate sâmbătă, 18 iunie, includ faza semifinalelor cu start de la ora 17:30, urmând ca duminică, 19 iunie, să se joace finala mică şi finala mare cu start de la ora 15:00.

Biletele Snooker Titans Trophy Cluj sunt disponibile pe www.eventim.ro şi în rețeaua de magazine partenere Eventim.Snooker Titans Trophy este un eveniment organizat de McCann/Thiess Events, parteneriatul McCann WorldGroup România și Thiess Holding lansat în 2015 pe seria de evenimente de leadership, educație, sport și inovație. Snooker Titans Trophy se află la cel de-al treilea eveniment, după cele organizate în Bucureşti în aprilie 2016, în cadrul căreia au participat Ronnie O’Sullivan, Stephen Hendry, Mark Williams şi Jimmy White şi cel din noiembrie 2015 susținut de Stuart Bingham şi Ronnie O’Sullivan.Lasă un răspuns

Site creat de