Social & Cultura

Rulouri exterioare în Cluj – 6 întrebări și răspunsuri care te ajută să le alegi cel mai bun produs

Rulouri exterioare în Cluj

Vrei să montezi rulouri exterioare în Cluj, dar ai nelămuriri referitoare la acest tip de produse? Nu știi dacă sunt potrivite pentru locuința ta, dacă merită investiția ori ce modele să alegi – PVC ori aluminiu. Descoperă răspunsul la toate întrebările tale în rândurile următoare. Astfel se va elimina orice urmă de îndoială și vei ști exact ce produs să alegi pentru casa ta. 

1. Rolurile exterioare sunt potrivite pentru casă ori apartament?

Rulourile exterioare pot fi montate atât la ferestrele caselor, cât și ale apartamentelor. Nu contează dacă locuiești la partener ori la etaj. Este suficient să apelezi la o echipă de specialiști și aceasta se va deplasa la fața locului pentru a face măsurătorile necesare. 

2. Rulouri exterioare din PVC sau aluminiu – ce să aleg în Cluj? 

Pentru a ști exact ce tip de rulouri exterioare să montezi în Cluj – PVC ori aluminiu – trebuie să cunoști mai întâi caracteristicile modelelor. Rulourile exterioare din PVC sunt mai ieftine decât modelele realizate din aluminiu, asigură o bună izolare termică, protejează de razele puternice ale soarelui și permit încorporarea plasei împotriva insectelor.

Rulourile exterioare din aluminiu sunt mai rezistente în timp față de cele din PVC, asigură o bună protecție împotriva intemperiilor atmosferice, ajută la reducerea costurilor pentru factura la încălzire, acționează ca un sistem anti-efracție și nu necesită o întreținere specială sau reparații periodice. 

Pune în balanță toate caracteristicile și cumpără modelul de rulouri care se pliază cel mai bine pe necesitățile și bugetul tău. 

3. Rolurile pot fi asortate la exteriorul construcției?

Rulourile exterioare, fie că sunt realizate din aluminiu ori PVC, „sunt disponibile într-o gamă largă de culori pentru a putea fi ușor asortate cu tâmplăria și exteriorul construcției pe care sunt montate”, povestesc specialiștii de la RTM Jaluzele din Cluj. Așadar, poți găsi cu ușurință modele de rulouri exterioare în Cluj care să îți pună în valoare locuința.

4. Găsesc rulouri exterioare în Cluj acționate manual sau cu telecomandă?

Rulourilor exterioare pot fi acționate manual, prin șnur sau panglică, cu manivelă ori electric prin întrerupător sau telecomandă. Însă este important de reținut că modelele cu operare manuală sunt mai ieftine decât cele automate.

5. Poate fi montată plasă împotriva insectelor?

Desigur, pe piață există modele de rulouri exterioare cu plasă împotriva insectelor încorporată. Acesta este un atuu important în sezonul cald. 

6. Care este diferența dintre rulourile exterioare aplicate și cele suprapuse?

Dacă ai început să analizezi oferta de rulouri exterioare în Cluj, cu siguranță ai observat că se găsesc atât rulouri aplicate, cât și rulouri suprapuse. Care este diferența dintre acestea? Ei bine, rulourile exterioare aplicate sunt recomandate pentru ferestrele deja existente. Instalarea acestora se poate face pe tâmplărie sau pe zidărie, în funcție de particularitățile fiecărei clădiri. În timp ce rulourile exterioare suprapuse se montează odată cu tâmplăria din aluminiu sau PVC. Aceste modele se utilizează acolo unde există posibilitatea montării lor împreună cu tâmplăria și sunt destinate locuințelor noi sau cazurilor în care se schimbă tâmplăria cu totul.

Photo by Aleksi Tappura on UnsplashLasă un răspuns

Site creat de