De Vazut, Important

S-a deschis primul magazin din Cluj care comercializează produse din cannabis (FOTO)

Group photo EXP

A apărut primul magazin online din Cluj care comercializează produse pe baza de ulei si seminte de Cannabis Sativa (sau cânepa – cum i se spune în limbajul tradiţional).

HEMPWORLD vă pune la dispoziţie o gamă variată de produse de îngrijire corporală şi cosmetice pe bază de ulei si seminte de canepa de cea mai înaltă calitate, cu o arie largă de aplicare.

Produsele HempWorld sunt rezultatul multor ani de cercetare și studiere activă a efectelor cânepii.

Cânepa are efecte antiinflamatorii, regeneratoare , analgezice, antibacteriene și antivirale semnificative.

Pentru a se menţine activi şi a scăpa de durerile neplăcute de articulaţii, muşchi, tendoane, spate şi sindrom de tunel carpian, numeroşi clienţi ai magazinului HEMPWORLD folosesc produse din categoria „Mişcare sănătoasă”.

Câteva din cele mai cumpărate produse:

Arthrocann COLLAGEN Omega 3-6 Forte este un supliment alimentar de top utilizat pentru îngrijirea naturală a încheieturilor, cartilajelor, a tendoanelor și a ligamentelor articulare.

original arthrocan collagen es

Gelul din cânepă şi argint coloidal oferă o senzaţie de relaxare de durată prin masarea zonelor în care există afectiuni.

original

Menthol Arthro Gel cu efect răcoritor pentru masajul pielii în zona articulațiilor, mușchilor, tendoanelor și spatelui.

original

Ajută la relaxarea tensiunii musculare, a rigidității și reduce discomfortul asociat cu inflamația.

original

Tot în cadrul magazinului puteţi găsi produse naturale care îmbunătăţesc situația persoanelor care suferă de dermatită atopică, psoriazis, eczeme, hemoroizi dar şi cosmetice bioactive pentru uzul zilnic.

Cânepa este învăluită de multe prejudecăți

Pentru unii este un drog care distrage de la realitate, pentru alții este un tratament medical care îi ajută să depășască simptome ale unor boli. Cânepa este o plantă folosită de multe secole în culturi diferite. Se întâlnește în Antichitate și în China antică, fiind folosită pentru proprietățile sale tămăduitoare, dar și pentru tratamente cosmetice.

Conform unor vechi scrieri, cânepa se folosea pentru tratarea arsurilor, eczemelor și altor probleme ale pielii. Intreaga plantă poate fi procesată și folosită în domenii variate. De la cosmetice până la haine sau chiar alimente.2 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de