Important, Social & Cultura

S-a deschis un nou centru de daună in Cluj-Napoca

S-a deschis un nou centru de daună in Cluj-Napoca

Cineva te-a lovit în trafic? Ai motive să zâmbești deoarece mașina ta va fi înlocuită înainte să clipești la centrul de daună VADAUTO, singurul centru de daună din Cluj-Napoca în care îți rezolvi toate problemele cu un singur drum.

Cel mai probabil de îndată ce un șofer neatent ți-a izbit mașina, o serie de frustrări și întrebări îți vin în minte:

• Ce fac eu fără mașină?
• Cum mai merg eu la cumpărături?
• Dar la job sau în concediul planificat?
• Cu ce imi voi duce copiii la bunici?

Noi, centrul de daună Vadauto îți răspundem la toate aceste întrebări cu un singur răspuns: cu o altă mașină!

Da, ai înțeles bine. Pobabil nu știai sau nu credeai că este posibil, însă dacă mașina ta este avariată de un șofer neatent și tu vi la noi, îți vom face constatarea avariilor, lași mașina în grija noastră, iar tu pleci într-o mașină pe care o primești la schimb, pe loc!

Acest drept nu este cunoscut de foarte multă lume, însă îl au toți posesorii de mașini, iar costurile de închiriere sunt suportate de asigurarea celui care a provocat dauna. Este necesar, bineînțeles, să urmezi câțiva pași birocratici și apoi să îți iei gândul de la accidentul nefericit care a picat în cel mai nepotrivit moment.

Bineînțeles, mașina pe care ți-o vom oferi nu este o vechitură care pornește de abia după ce i-a murit motorul în repetate rânduri.
Confortul tău este important pentru noi, motiv pentru care, o să primești o mașină din aceeași clasă sau din clasă similară. Datorită faptului că deținem un parc auto propriu și colaborăm cu reprezentanțe diferite, schimbarea va fi atât de puțin insesizabilă, încât tu vei conduce fără griji, cu zâmbetul pe buze spre ziua de mâine.

Uită de alergătura necesară pentru obținerea de avize de intrare în service, a notei de constatare, de sunat la service-uri autorizate și alte bătăi de cap!

La Vadauto te scăpăm de tot acest calvar deoarece ne ocupăm noi de tot! Avem nevoie deoar de constatarea amiabilă sau de declarația dată la poliție în urma accidentului.

Dacă până acum, faptul că cineva ți-a lovit mașina în trafic ți se părea cel mai negru coșmar, în special pentru că în zilele noastre mașina nu mai este un lux, ci o necesitate, acum este doar încă un eveniment neprevăzut.

Uită de plimbările inutile de la o instituție la alta și de la un service la altul, noi te ajutăm cu partea de constatare, cu repararea în siguranță a mașinii avariate și oferirea unui autovehicul de care să te folosești cât timp mașina ta este în service.

Te așteptăm la centrul nostru de daună. Situația ta se va rezolva înainte să devină o problemă!

Advertorial redactat și publicat de Brandion.Lasă un răspuns

Site creat de