De Vazut, Important

S-a redeschis terasa YambaGarden din Cluj-Napoca! Bucură-te de priveliştea superbă pe care ţi-o oferă acest local (Galerie FOTO)

s-a deschis terasa yamba garden

Încet, încet am scăpat de iarnă, iar temperaturile vor continua să crească de acum încolo. Ba mai mult, în perioada următoare vom avea parte numai de soare, motiv pentru care prietenii noştri de la YambaGarden au redeschis terasa.

Tuturor ne-a fost dor de soare şi căldură, iar acum putem profita de venirea primăverii. Terasa Yamba Garden vă aşteaptă cu o privelişte superbă, chiar deasupra Clujului, de unde puteţi admira întregul oraş.

Cu o deschidere largă pe două lături, terasa YambaGarden te va face cu siguranţă să scoţi telefonul din buzunar şi să fotografiezi Clujul! Asta, până când chef Şuşcă îţi pregăteşte comanda.

Preparatele Yamba Garden sunt pur şi simplu delicioase (am testat noi asta!), iar ingredientele sunt atent selecţionate. În bucătărie se găteşte folosind foarte puţin ulei, fără E-uri şi conservanţi, axându-se pe mâncare de calitate şi sănătoasă.

Supele cremă, preparatele din vită, raţa, peştele şi salatele bogate sunt doar câteva din atuurile bucătăriei Yamba. În meniu găseşti, de asemenea, o gamă variată de preparate vegetariene.

Aşadar, dacă te-ai săturat de terasele dintre betoanele centrului, fă o vizită la Yamba Garden. Un altfel de local, amplasat la înălţime şi care îţi oferă o privelişte superbă asupra Clujului.

Iar dacă eşti nerăbdător, ia parte, în această seară, la un eveniment special marca Yamba Garden. În interiorul restaurantului, Oneț Bianca Maria (participantă la Vocea României), Andrei Gheorghiu şi Raluca Marina Radu îi vor încânta pe cei prezenţi cu o sesiune de muzică LIVE. Evenimentul de pe Facebook îl găsiţi aiciiar intrarea este liberă.

Mai multe detalii găsiţi pe pagina de Facebook Yamba Garden.

Strada Rahovei, nr. 7A

Telefon: 0757.063.845Lasă un răspuns

Site creat de