Timp liber, Important

S-a deschis /Form Space – un nou spațiu de evenimente în Cluj cu o capacitate de 835 de locuri (VIDEO)

/form space cluj

Vineri seară a avut loc inaugurarea /FORM SPACE – un nou spațiu de evenimente în Cluj – situat la parterul Cluj Arena. URMA a fost prima trupă care a concertat, iar 800 de persoane au venit să vadă cum arată noul club de pe Aleea Stadionului. Party-ul a continuat cu SECRET FORMULA, o petrecere cu unul dintre DJ-ii casei.

În cea de-a doua seară la /FORM SPACE a mixat unul din DJ-ii Hybrid Minds, alături de MC Tina. La fel ca şi în seara inaugurării, noul spaţiu a fost aproape plin, iar petrecerea a continuat până dimineaţă cu Mad Liquid.

Următorul concert anunţat la /FORM SPACE este cel al băieţilor de la BYRON – pe 21 octombrie.

Negrea Teodor, unul din oamenii care au creat două dintre cele mai importante branduri din Clujul ultimilor ani – Boiler Club și Electric Castle – a venit astfel cu o nouă provocare pentru un public tot mai exigent, mereu în căutare de eveniment emindblowing, şi au inventat o formulă total nouă pentru viaţa de noapte a oraşului.

La patru ani de la prima ediție a Electric Castle, echipa artistică a festivalului vine cu o nouă premieră – /FORM SPACE, un spațiu de evenimente deschis către toate formele entertainment – muzică, teatru și chiar stand-up comedy, o scenă care se transformă în fiecare noapte și un loc de întâlnire pentru prieteni.

Fostul director artistic al Electric Castle, Teo Negrea, spune că /FORM SPACE va fi mai mult decât a fost BOILER CLUB, care, timp de cinci ani, a fost singura evadare a unui public avid de muzică bună. Va fi un spațiu ce va promova creativitatea în toate formele ei.:

Boiler Club a fost o idee căreia ne-am dedicat în totalitate, un capitol însemnat din viaţa noastră – şi-mi permit să spun că şi a oraşului, un capitol care s-a încheiat însă. Toate energiile mele și ale echipei se îndreaptă acum către acest nou concept, despre care veți afla în curând mai multe.
Acesta va fi un spaţiu care stimulează neîncetat creativitatea, performanţa şi dragostea pentru muzică, atât în cazul artiştilor, cât şi al publicului.

“Vom aduce în concerte nume mari din ţară şi de-afară. Continuăm să promovăm trupele din underground, dar suntem prezenţi şi la suprafaţă. Nu vom ignora artiştii valoroşi, consacraţi, pentru că vrem să formăm un public care să se bucure de tot ceea ce înseamnă muzică şi evenimente cu adevărat bune.

/FORM SPACE va permite fiecărui artist să se exprime nu doar prin microfon sau scenă, ci auditiv şi vizual, prin rescrierea dialogului cu publicul odată cu fiecare performance. Viața de noapte din Cluj nu va mai fi la fel după lansarea /FORM SPACE”, a mai spus Negrea.

Spaţiul a primit avizul ISU pentru incendii.

photo credit: Vlad CupsaSite creat de