Politic

Deputatul PNL Sabin Sărmaș vrea să candideze împotriva lui Emil Boc la Cluj

Sabin Sărmaș

Sabin Sărmaș, președintele Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor din Camera Deputaților, a anunțat că vrea să candideze împotriva lui Emil Boc la primăria Cluj-Napoca.

Acesta a spus la emisiunea În fața ta, de la Digi24, că orașul a ajuns într-o etapă în care trebuie să „se ducă la următorul nivel„, altfel „se va sufoca în curând„. „E ca mămăliga care stă să explodeze„, a explicat Sărmaș situația din Cluj.

Întrebat cât de liberal mai este PNL, Sabin Sărmaș a spus că în partid sunt foarte mulți oameni de dreapta, însă acțiunile formațiunii nu mai sunt cele de acum câțiva ani, fiind alterate de guvernarea de coaliție.

Măsurile, evident, nu sunt în linie neapărat cu ceea ce își dorește uneori partidul în interiorul său„, a afirmat deputatul PNL.

Întrebat de ce vrea să candideze împotriva lui Emil Boc la primăria Cluj, Sabin Sărmaș a spus „că orașul nostru a ajuns într-o etapă în care trebuie să se ducă la următorul nivel. Ca să folosesc o vorbă de la Revoluție: «e ca mămăliga care stă să explodeze». E frumoasă, de 5 stele, dar care dacă nu e dus la următorul nivel se va sufoca în curând„.

Întrebat dacă PNL mai este liberal, deputatul a spus că la nivel de valori a rămas de dreapta, însă acțiunile au fost deturnate de coaliția cu PSD. „PNL mai are foarte mulți oameni de dreapta în continuare, dar acțiunile, n-aș spune și valorile, nu mai sunt cele de acum câțiva ani, alterate, evident, de o guvernare de coaliție. Măsurile, evident, nu sunt în linie neapărat cu ceea ce-și dorește uneori partidul în interiorul său.”

sursa: Digi24.roLasă un răspuns

Site creat de