Timp liber, Important

Sala Radio din Cluj-Napoca se transformă în club de jazz pentru două seri la rând

sala radio cluj

Organizatorii Jazz in the Park continuă în această toamnă seria nomadă Pop-Up Jazz Club, proiect care a demarat în luna august, în avanpremiera festivalului.

Astfel, Sala Radio din Cluj-Napoca se va transforma, miercuri, 16 noiembrie, și joi, 17 noiembrie, într-un club de jazz autentic, unde reprizele de muzici live vor alterna cu pauzele de socializare și se vor încheia cu jam sessionurile specifice jazzului.

În cele două zile, concertele vor fi susținute de trupa americană Delvon Lamarr Organ Trio, cunoscută publicului clujean de la ediția 2019 a Jazz in the Park.

DLO3, cum i se mai spune uneori trupei Delvon Lamarr Organ Trio, aduce la un loc sunetul inconfundabil al orgii lui Delvon Lamarr, chitara lui Jimmy Jammes și ritmurile bateristului Julian MacDonough, reușind să creeze un amestec perfect între soul-jazzul anilor 1960, funkul din New Orleans, sufletul instrumental vintage și un strop de chitară acid-rock.

„După experiența Pop-Up Jazz Club de pe Emmanuel de Martonne de-abia am așteptat să continuăm această serie de evenimente. Așa am ajuns la Sala Radio, o locație deosebită pe care o vom transforma preț de două zile într-un veritabil club de jazz. Pop-Up Jazz Club este un proiect încă tânăr, care experimentează și încearcă lucruri noi. De aici și propunerea noastră: două zile de concerte cu două set-up-uri total diferite, astfel încât iubitorii de jazz să poată alege varianta în care se simt cel mai bine. Bineînțeles că nu va lipsi barul cu cocktailuri în niciuna din zile”, a spus Denisa Dan, project managerul evenimentului.

Pentru a da ocazia publicului să se apropie de jazz în felul în care i se potrivește cel mai bine, organizatorii au gândit serile în două moduri diferite. Astfel, la primul concert, cel de miercuri, publicul va putea sta la mese de câte două sau patru persoane, masa de două persoane fiind 140 de lei, iar cea de patru persoane – 280 de lei. La acest concert nu se vor putea achiziționa bilete individuale.

La concertul de joi, în schimb, se va sta doar în picioare, biletul fiind de 50 de lei. În ambele zile, accesul publicului în sală se va face de la ora 19:00, trupa urmând să cânte de la 20:30.

Biletele vor putea fi achiziționate începând de azi de aici:

  • pentru concertul din 16 noiembrie: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-delvon-lamarr-79888/
  • pentru concertul din 17 noiembrie: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-delvon-lamarr-show-2-79891/


Lasă un răspuns

Site creat de