Timp liber

Salina Turda va găzdui o semifinală a concursului Eurovision

Salina Turda

Una dintre cele cinci semifinale ale concursului naţional Eurovision va avea loc, în 11 februarie, la Salina Turda. Semifinala se va desfăşura în mina Rudolf, aflată la o adâncime de 86 de metri.

O semifinală a Eurovision va avea loc în 11 februarie în Salina Turda, judeţul Cluj, în mina Rudolf, la o adâncime de 86 de metri. În funcţie de amplasamentul scenei, se va stabili şi numărul de locuri pentru public, sunt detalii care vor fi cunoscute în perioada următoare”, a transmis directorul Salinei Turda, Simona Baciu.

Primăria municipiului Turda va derula acest mare proiect în colaborare cu TVR. Numele oraşului nostru va beneficia, astfel, de o promovare fără precedent, iar Salina va deveni un reper în domeniul producţiei media şi broadcasting la nivelul Uniunii Europene şi nu numai”, a declarat primarul municipiului Turda, Cristian Matei.

În acest an vor fi organizate în România, în perioada ianuarie – februarie, cinci semifinale ale concursului Eurovision în cinci oraşe, selecţia naţională urmând să aibă loc în 25 februarie, cel mai probabil în Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

Finala concursului Eurovision va avea loc la Lisabona în 12 mai.

Clujeanca Ilinca Bacilă şi Alex Florea au obţinut cea mai bună performanţă pentru România la Eurovision din ultimii şapte aniLasă un răspuns

Site creat de