Social & Cultura, Important

Saloanele de hair and beauty din Cluj pot fi promovate pe Stailer.ro, iar clienții își pot face programări direct aici

Saloanele de hair and beauty din Cluj pot fi promovate pe Stailer.ro

Luna noiembrie se anunță cu surprize pentru publicul clujean. Platforma Stailer își are lansarea oficială programată. Este vorba despre puterea online-ului, despre digitalizarea nu doar a promovării saloanelor de hair and beauty, ci și de digitalizarea programărilor. Beneficiile sunt de tip win win și astfel întâlnesc teren comun atât prestatorii de servicii, cât și clienții interesați.

Promovarea afacerii într-un mod practic și exclusiv online

O comunitate de nișă nici că poate fi o variantă mai bună, un context potrivit pentru ca o afacere să fie promovată. Stailer.ro își propune să fie un aliat în acest sens, devenind un contribut pentru ca prestatorii de servicii de beauty să își întâlnească publicul țintă. Concret, în cadrul acestei platforme firmele de profil își pot înscrie salonul și serviciile disponibile. Acestea devin active pentru publicul larg.

De asemenea, clienții interesați de servicii de acest gen, disponibile în saloanele din Cluj, vor putea opta pentru o cale mai simplă ca oricând pentru a programa o vizită. La ora dorită, în ziua dorită, setează din câteva click-uri totul. Ba chiar pot fi alese remindere de tip sms pentru a nu uita de programarea făcută. O agendă online este de asemenea disponibilă și face mai ușoară gestionarea acestui tip de activitate.

Să mergi la salon este mai simplu ca până acum

Atât pentru femei, cât și pentru bărbați, a merge la salon este o activitate lunară, repetată constant. Cu atât mai mult există interes față de această nișă, cu cât aveți un eveniment, aveți o ocazie specială și vă doriți un look pe măsură. Servicii de coafar, makeup, cosmetică, tuns și nu numai sunt interesul femeilor și bărbaților. Publicul clujean își va putea selecta cu mai mare ușurință locația preferată prin intermediul unei programări făcute online, prin stailer.ro.

De câte ori nu ați apelat la ajutor pentru a alege un salon? De câte ori nu ați cerut feedback în cercul de cunoscuți cu referire la o locație care să vă ofere serviciile dorite? Ei bine Stailer va putea fi un altfel de barometru pentru public. O generoasă listă de opțiuni, contact rapid, programări flexibile și care țin cont exclusiv de preferințele publicului sunt câteva avantaje pentru clienți.

Nu este de omis nici marele avantaj al online-ului, ce ține de rapiditatea cu care sunt găsite informațiile de interes. Zilnic, mii de căutări în motoarele de căutare sunt demonstrația faptului că este vital ca promovarea unei afaceri să includă și online-ul. De asemenea, publicul consumator folosește online-ul că pe un instrument vital în a optimiza timpii de căutare a unor informaţii. Digitalizarea va favoriza, negreșit, ambele tabere.

Crearea unui cont de client este gratuită, la fel ca și programările setate. Pentru detalii legate de cum vă puteți lista salonul în cadrul acestei platforme puteți solicita ajutor din cadrul paginii oficiale.

Stailer.ro dă startul acestei experiențe începând cu 14 noiembrie și promite să se extindă, ajungând la acoperire națională.

Contact

Str. Alexandru Vaida Voevod 14A, Cluj-Napoca

support@stailer.roLasă un răspuns

Site creat de