De Vazut, Important

Samsara Foodhouse şi-a lansat noul site | Cu doar câteva click-uri îți poți asigura o masă delicioasă

samsara foodhouse

Schimbarea este inevitabilă în procesul de evoluție și aduce cu sine situații și elemente noi. Albert Einstein spunea că nu poți obține rezultate diferite făcând aceleași lucruri zi de zi, iar oamenii faini din spatele Samsara Foodhouse au înțeles asta. În ultimul timp au căutat o modalitate nouă de a veni mai aproape de clienți și s-au oprit doar în momentul în care au obținut-o. Noutatea pregătită la început de an este reprezentată de o altă – mai prietenoasă și mai caldă – interfață a site-ului www.samsara.ro, care va permite ca preparatele lor să ajungă la tine mult mai ușor. 

Meniul va fi actualizat în timp real, așadar cu doar câteva click-uri îți poți asigura o masă delicioasă, care îi va face invidioși până și pe cei mai pricepuți și rapizi bucătari. În același timp, scapi de grija apelului care te anunță că preparatele tale favorite nu mai sunt disponibile, apel pe care îl primești de prea multe ori după ce plasezi o comandă prin intermediul altor aplicații. 

Dacă tot am amintit de apeluri, te anunțăm că noul lor site e super mobile friendly, prin urmare nu mai trebuie să ajungi acasă sau la birou pentru a plasa o comandă. În cazul în care ești la volan îți recomandăm, totuși, să tragi pe dreapta înainte de a accesa www.samsara.ro. E foarte greu să alegi un singur fel din meniu. Ai putea chiar să te pierzi printre informațiile utile și interesante de pe blogul lor, la care poți ajunge direct de pe site. 

Samsara Foodhouse şi-a lansat noul site | Cu doar câteva click-uri îți poți asigura o masă delicioasă

Samsara crede că lectura e mai plăcută după o masă caldă savurată alături de familie sau prieteni. Îți hrănești, în același timp, atât trupul cât și sufletul. Mintea ți-o poți hrăni după, când vei reveni la articolele de pe blog. Pentru că vei reveni cu siguranță. 

Fiecare secundă devine tot mai prețioasă, iar acest lucru te obligă să alegi ce este mai bun pentru tine într-un timp foarte scurt. Tu reprezinți suma alegerilor pe care le-ai făcut până acum. Ți-ai creat o hartă pe care ai urmat-o și, în final, ai ajuns aici, citind acest articol. De aici vei ajunge pe www.samsara.ro, iar în câteva zeci de minute îți vei răsfăța papilele gustative cu un preparat sănătos și gustos. Ți-am citit gândurile, știm. 

Foloseşte codul CLUJU10 pentru 10% reducere la comenzi plasate în luna februarie.

samsara delivery

 

samsara cluj1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de