Social & Cultura

Sandalele cu barete, accesoriile perfecte pentru vară

sandale barete

Vara este sezonul în care poți purta o mulțime de piese vestimentare și o diversitate de pantofi, de la stiletto până la mocasini. Însă, sandalele vor rămâne mereu încălțămintea perfectă pentru acest sezon. Iar dacă ai deja în garderobă mai multe modele de sandale cu barete, iată cum le poți purta, pentru a obține un look inedit.

Asortează sandalele cu barete cu o ținută de plajă

Atunci când mergi la plajă, ai nevoie de încălțări cât mai confortabile, care să lase piciorul să respire, iar sandalele sunt cea mai bună opțiune. Alege o pereche de sandale cu barete între degete, niște pantaloni scurți, un tricou și o pălărie și ai obținut ținuta perfectă de plajă. De asemenea, sandalele cu barete pot fi purtate și cu rochii de plajă vaporoase, sau cu o fustă lejeră de vară. Sandalele cu barete între degete sunt extrem de practice pentru mersul la plajă, fiind foarte ușor de curățat de nisip. 

Poartă sandale cu barete elastice la plimbare

E vară, așa că e perioada perfectă pentru plimbări prin parc sau pe malul mării. Iar pentru astfel de situații, poți alege o pereche de sandale cu barete elastice. Alege un model cu talpă joasă, flexibilă, care să aibă barete elastice. Acestea îți vor oferi stabilitate și libertatea de a te plimba, fără ca picioarele să îți obosească. 

Dacă în timpul verii te confrunți cu problema picioarelor umflate, atunci ar trebui să eviți încălțămintea care te strânge și să optezi pentru o pereche de sandale cu barete elastice. Baretele se vor mula foarte ușor după forma piciorului și îți vor oferi tot confortul de care ai nevoie, atunci când ieși la plimbare.

Alege sandale cu barete până la genunchi pentru serile de club

O mulțime de celebrități de la Hollywood poartă la evenimente deosebite sandale cu barete până la genunchi. Acest model este extravagant dar este alegerea perfectă pentru o ieșire în club, pe timp de vară. Sandalele cu barete până la genunchi pot fi purtate cu o rochie mini, cu o pereche de pantaloni scurți, dar și cu fuste scurte. Dacă vrei să atragi toate privirile la o petrecere în club, cu un astfel de model de sandale, vei fi cu siguranță în centrul atenției.

Sandalele cu baretă pe picior te ajută să obții un look romantic 

Pentru o apariție rafinată, sandalele cu baretă pe picior și toc înalt sunt cea mai bună opțiune. Acestea pot fi purtate cu o rochie vaporoasă sau cu o fustă plisată, însă, pot fi asortate și cu o pereche de pantaloni trei sferturi, care să lase zona gleznei la vedere. Cu un astfel de model de sandale, îți pui în valoare feminitatea și îi vei impresiona pe toți cu eleganța ta.

Încearcă un look jucăuș cu sandalele cu barete încrucișate

Dacă îți dorești un look jucăuș, care să iasă din tipare, alege o pereche de sandale cu barete încrucișate. Acestea sunt ideale pentru zilele de vară, mai ales că pot fi asortate cu o mulțime de ținute. Le poți combina cu o rochie scurtă, înflorată, și cu o jachetă din piele, sau le poți combina cu o fustă colorată și cu o cămașă în tonuri neutre. Iar, dacă optezi pentru o ținută monocromă, poți asorta sandalele cu o eșarfă, o pălărie sau chiar și cu o pereche de cercei.

Vara trebuie să profiți din plin de ținutele lejere, de materialele vaporoase și de faptul că poți purta încălțăminte confortabilă. Așa că o pereche de sandale din piele pentru femei nu ar trebui să îți lipsească din garderobă. Fie că optezi pentru unele cu barete încrucișate sau pentru unele cu barete elastice, oricare variantă îți va oferi un plus de confort.

Photo by Kristina Petrick on UnsplashLasă un răspuns

Site creat de