Studentie, Important

Șansă unică pentru viitorii studenți: admitere pe loc la 8 facultăți din U.K. și posibilitatea de a accesa împrumutul guvernamental

facultati UK

Evenimentul Spot Admission Edmundo va avea loc pe 13 iulie

Pe 13 iulie, la SPOT ADMISSION EDMUNDO, absolvenții de liceu pot fi acceptați în doar 15 minute la unul din cele 8 programe de licență oferite de Coventry University.

În plus, odată cu acceptarea, aceștia vor avea acces la taxele de școlarizare reduse, împrumutul guvernamental britanic și alte surse de finanțare care nu vor mai exista pentru cei care vor să își înceapă studiile în UK începând cu 2022.

Programe de studiu de top și susținere pentru studenți la cea mai modernă universitate din U.K.

Cu aproximativ 18.000 de studenți, Coventry University se bucură de ce mai mare comunitate de studenți români din U.K.  QS Star Ratings 2019 a oferit universității  5 stele din 5 pentru satisfacția învățământului, angajabilitate în timpul și după finalizarea studiilor, facilități și diversitate. În plus, când vine vorba de discipline de studiu, Coventry University se află pe în lume pe locul 3 în clasamentul universităților cu programe de ospitalitate, politică și inginerie mecanică, pe locul 4 cu specializările producție de film și fotografie, asistență medicală, planificare teritorială și pe locul 5 cu programul de arhitectură (conform Guardian University Guide 2020).

Cel mai important avantaj este cu siguranță EU Member State Transition Bursary, o bursă pentru ca tranziția de la statutul de student european la cel de student internațional să vină cu sprijin financiar pentru cei ce încep studiile în anul universitar 2021/2022. Bursa ia forma unei reduceri din taxa de școlarizare și va fi acordată automat tuturor studenților eligibili din UE.

Admitere pe loc la SPOT ADMISSION EDMUNDO

La SPOT ADMISSION 2021 elevii de clasa a XII-a și absolvenții de liceu pot aplica direct la 8 programe de licență cu start în mediul online în luna iulie. Cei înscriși la SPOT ADMISSION pot alege să devină studenți la următoarele programe de licență:

Managementul aviației, Științe Biomedicale, Business Management, Computer Science, Digital Marketing, Relații Internaționale, Inginerie Mecanică sau Psihologie.

Pentru a fi admiși, absolvenții de liceu trebuie să treacă prin 3 pași simpli:

  • să completeze formularul de înregistrare de pe spotadmissions.ro
  • să pregătească un dosar minimal, care să cuprindă diplomă / adeverință de BAC / licență, foaia matricolă și certificat de limba engleză
  • să se prezinte ONLINE la interviul programat în data de 13 iulie

În plus, participanții primesc răspunsul la finalul interviului. Cei admiși vor începe cursurile online după data de 19 iulie pentru ca mai apoi, în septembrie 2021, să continue studiile fizic, în campusul universității.

Finanțare pentru studii post-Brexit la un click distanță

Marea surpriză adusă de Spot Admissions și Coventry University pentru tinerii români este reprezentată de accesul la  împrumutul guvernamental oferit de guvernul britanic pe toată perioada studiilor pentru toți cei admiși în cadrul evenimentului. După confirmarea locului de universitate, cei interesați pot începe procedura de accesare a acestei finanțări cu ajutorul unui consilier EDMUNDO.

Toți cei interesați de eveniment se pot înscrie gratuit pe spotadmissions.ro.1 Comment

  1. E îmbucurător faptul că facilităm transferul tinerelor creiere către teritorii mai reci pe împrumuturi pe care vor fi nevoite să le ramburseze unui alt stat – Așa da! România poate face față cu o populație de lucrători sezonieri ce pot călători la grămadă, în ciuda restricțiilor impuse pentru căței, de către lupii care păzesc turma.

Lasă un răspuns

Site creat de